Familievenlig parkering

Parkering har (nærmest) aldrig været nemmere: tag bilen til lufthavnen med barnevogn og børn. Vi hjælper dig med at parkere, så I kun skal fokusere på at huske kufferterne og checke ind.

Rejs med børn i lufthavnen

Se guiden her

 

Når familien skal ud at rejse, skal det være nemt og enkelt at parkere i lufthavnen. Vi anbefaler We Park You Fly: I kører ind i parkeringsanlægget, tager kufferterne med jer og giver os nøglerne. Så parkerer vi bilen og passer på den, mens I er væk. Nemmere bliver det ikke.

Familieparkering – så nemt er det

Benyt vores familievenlige parkering i lufthavnen, i form af We Park You Fly. I ankommer til lufthavnen og vi parkerer bilen for jer.

  1. Book parkering online – vælg We Park You Fly
  2. Aflever bilen i p-huset P6-2
  3. Tag elevatoren direkte op til Terminal 2 og 3 og check ind

 

Hvorfor skal jeg vælge We Park You Fly?

  1. Du kan pakke familiens bil derhjemme med barnevogn, børn og kufferter og komme hurtigt afsted mod lufthavnen
  2. Du skal ikke afsætte tid af til at finde en parkeringsplads – det sørger vi for
  3. Du skal aflevere din bil i p-huset P6, som ligger lige under Terminalerne
  4. Du og familien kan tage elevatoren direkte fra We Park You Fly-området og op i Terminal 3. Herfra er der under 5 minutters gang til Terminal 2 

Læs mere om We Park You Fly

Hvad koster We Park You Fly?

Du kan benytte We Park You Fly enten ved at booke online, så er du sikret en plads, eller ved blot at køre ind i p-huset P6 – uden at booke på forhånd.

Onlinepris  899 kr. / uge (5-8 dage)
Drive in-pris 1.475 kr. / uge (5-8 dage)


Andre parkeringsmuligheder i lufthavnen

Parkering i lufthavnen skal være nemt. Så hvis du og familien kun skal rejse i 3 dage, anbefaler vi en af vores andre parkeringsmuligheder. 

Skal parkering være lidt billigere? Så prøv vores budgetparkering med priser fra 395 kr. for en uge. I kan tage Terminalbusserne gratis til og fra Terminal 2 og 3.

I kan også vælge vores standardparkering, som er den billigste parkering i gåafstand til terminalerne med priser fra 1.100 kr. for en uge.

Uanset hvilken løsning, I vælger, når I skal vælge parkering i lufthavnen, anbefaler vi, at I booker hjemmefra, så I er sikret en plads. I kan dog altid køre direkte til P6 uden at have booket på forhånd.

Se alle parkeringsmulighederne her.

Find vej til dit parkeringsanlæg

Parkeringsoversigt