Rejsen starter i Københavns Lufthavn

Da ventetiden i lufthavnen kan blive en udfordring for mange spændte børn, har vi sørget for underholdning til både små og store passagerer. 

Her på siden finder I sjove oplevelser, praktiske rejsetips og inspiration til børnevenlige butikker og spisesteder i Københavns Lufthavn. 

 


Flere praktiske rejsetips

  • Pak en let håndbagage: Vi anbefaler, at I pakker en overskuelig håndbagage, da der i forvejen er mange ting at holde styr på i en lufthavn. Så er der også mindre, der kan blive væk i farten, og I kan bruge mere tid på alt det sjove.

  • Tip til parkering: Hvis I har booket parkering, så anbefaler vi, at familien sættes af ved Kiss & Fly-området foran Terminal 2, og kun lader ét familiemedlem køre bilen til parkeringsarealet. Så slipper I for at optage for meget plads i terminalbusserne, og børnene kan fx bruge tiden på den udendørs legeplads i stedet. 
    Læs om familievenlig parkering

  • Lån en gratis klapvogn: Gør oplevelsen igennem lufthavnen lettere og lån en gratis klapvogn lige efter sikkerhedskontrollen og helt ud til flyet. 

  • Malebøger: Malebøger, børnebøger og andre sjove magasiner, inkl. farveblyanter og tusser, kan købes i 7-Eleven og WHSmith. En god aktivitet til børnene, som er perfekt at have med ombord på flyet. 

  • Børnelounge til SAS-kunder: Husk at SAS-rejsende med Business eller Plus, har adgang til SAS' børnelounge med legetøj og børnefjernsyn. Dette kan også tilkøbes for ikke-medlemmer.

  • Butikker & Spisesteder: Vil I have inspiration til flere børnevenlige butikker og restauranter? Se alle Butikker & Spisesteder

 

Hvad er go og no-go i bagagen?

Bliv klogere på hvad der er tilladt og ikke-tilladt at have med i din håndbagage og indchecket bagage.

Du får svar på alt lige fra babymad, klapvogne, medicin, sakse, legetøjspistoler og meget mere. 

Søg i listen

Glæd jer til rejsen

Ferien starter allerede i Københavns Lufthavn.

Vi glæder os til at se jer, og vi ønsker jer en god tur.