We Park You Fly er lukket
We Park You Fly er midlertidigt lukket. Vi forventer at kunne åbne op igen sommeren 2024.
We Park You Fly er midlertidigt lukket. Vi forventer at kunne åbne op igen sommeren 2024.
 

We Park You Fly (midlertidigt lukket)

Gratis afbestilling indtil 1 time før Læs mere

3 min. til terminalen

  • Vi parkerer bilen for dig

  • Undgå at skulle lede efter en ledig p-plads

  • Aflever bilen lige under terminalen

  • Minimum 3 dages parkering

  • Gratis afbestilling

Hvad er We Park You Fly?

 

OBS: We Park You Fly er midlertidigt lukket. Vi forventer at åbne igen sommeren 2024.

We Park You Fly er til dig, der ønsker at parkering skal være bekvemmeligt, og samtidig ønsker at spare tid. We Park You Fly er en service, hvor vi hjælper dig med at parkere din bil, så du kun skal fokusere på at huske bagagen og checke ind.

Så nemt er det.

  1. Book parkering online

  2. Aflever din bil til en af vores medarbejdere i P6 niveau -2, som forventer din ankomst på det reserverede ankomsttidspunkt.

  3. Når du kommer hjem fra din rejse, kan du afhente din bil i P6 niveau -2. I travle perioder kan bilen dog være parkeret i P8.

 

Højdebegrænsning

P6: 2,05 meter - har du f.eks. tagboks, så anbefaler vi at du parkerer på et af vores åbne anlæg uden højdebegrænsning: P11, P15, P17 eller P19.

Sådan fungerer We Park You Fly

 

Før afrejse

Book We Park You Fly her på hjemmesiden, indtast datoer og tid for din afrejse- og hjemkomst og vælg We Park You Fly-produktet. Når du benytter We Park You Fly, kan du aflevere din bil døgnet rundt til vores personale i We Park You Fly. Dette gælder alle ugens dage.

På afrejsedagen

Indlever din bil til We Park You Fly-personalet, som står klar til at tage imod dig og din bil på det aftalte tidspunkt. Herefter sørger medarbejderen for at parkere din bil på Københavns Lufthavns område. Du skal køre til Direct p-huset P6 og følge skiltningen samt den røde streg på jorden, som leder dig til We Park You Fly-området, som ligger på niveau -2.

På hjemkomstdagen*

Når du vender hjem fra din rejse, skal du afhente nøglen til din bil hos We Park You Fly i P6 niveau -2. Tag elevatoren fra Terminal 3 ved ankomstområdet. Samme sted som du indleverede din bil. Her vil du blive oplyst om, hvor din bil holder parkeret i P6.

I travle perioder kan det ske, at din bil holder parkeret i P8. Det er muligt at gå direkte fra We Park You Fly-området til P8.

Ankommer du om natten, skal du påregne ventetid.

*Vi gør opmærksom på, at du har en undersøgelsespligt i relation til bilens stand ved tilbagelevering.

Hvor holder min bil parkeret imens jeg er ude at rejse?

 

Når du har afleveret din bil i P6, vil en We Park You Fly-medarbejder køre din bil ud på et af vores udendørs fjernanlæg, hvor den vil holde parkeret, imens du er ude at rejse. Vores medarbejdere vil sørge for at køre din bil tilbage til P6, så den står klar til dig ved hjemkomst. I travle perioder, som fx efterårsferien, kan det dog ske, at din bil holder i P8.

Højdebegrænsning

 

P6: 2,05 meter

Der er en højdebegrænsning i P6, hvor We Park You Fly-området ligger. Har du derfor en bil der er højere end dette eller fx har tagboks på din bil, så anbefaler vi i stedet Standard P11 eller et af vores Budget-anlæg, som alle er udendørsanlæg uden højdebegrænsning.

Lad os parkere bilen for dig

Fra 949 DKK /uge

Drive in-pris:1.475 DKK

Weekendparkering

fx fre-søn 399 DKK

Se hvordan We Park You Fly fungerer

We Park You Fly er til dig, der ønsker at parkering skal være bekvemmeligt, og samtidig ønsker at spare tid. We Park You Fly er en service, hvor vi hjælper dig med at parkere din bil, så du kun skal fokusere på at huske bagagen og checke ind.

Bilpleje: Få rengjort din bil imens du er ude at rejse

Med en onlinereservation kan du bestille rengøring af din bil. SteamRex rengører skånsomt din bil med damp, så den står ny og skinnende, når du vender hjem fra din rejse.

Læs mere om bilpleje i CPH

Parkeringsmuligheder for We Park You Fly

  ×
Fra 899 DKK/uge

We Park You Fly We park you fly

  Lige ved terminalen

  Vi parkerer bilen for dig

 
Fra 899 DKK /uge
Gå til booking
Terminal 2
Terminal 3
map
 
  •   We Park You Fly