Standard parkering

Gratis afbestilling indtil 1 time før Læs mere

5-10 min. til terminalen

  • Billigste parkering i gåafstand til T2 & T3

  • Gratis afbestilling

  • Inden- og udendørs parkering

  • Handicapparkering

  • Mulighed for billig weekendparkering

  • Find Standard-parkering på P1, P11 og P12

Om Standard-parkering

 

Vores Standard p-huse P11 og P12 ligger 5-10 minutters gågang til Terminalerne, og er de to p-huse, som ligger længst væk af vores såkaldte terminalnære p-huse. Med Standard-parkering har du mulighed for at vælge mellem indendørs og udendørs parkering.

Standard P11 er et udendørs parkeringsanlæg med ca. 600 pladser, og ligger lige ved siden af Comfort Hotel. Se P11 på Google Maps

På Standard P12 er det muligt at parkere både indenfor og udenfor. P12 er et 6 etagers stort p-hus med mere end 1.200 pladser, hvor det også er muligt at parkere på taget. Se P12 på Google Maps

Standard P1 er vores personaleanlæg, som vi, i travle ferieperioder, åbner op for online. Du vil derfor opleve, at det ikke altid er muligt at booke P1. Anlægget er overdækket og har mere end 2.000 pladser fordelt på 7 etager. Det er muligt både at gå samt tage den gratis terminalbus til check-in. Se P1 på Google Maps.

Højdebegrænsning

P3: 2 meter

P11: ingen højdebegrænsning.

P12: 2 meter.

Weekendparkering på Standard

 

På P11 og P12 er det muligt at parkere ekstra billigt i weekenden med priser fra 199 kr. på P11. Weekendperioden gælder fra torsdag til og med mandag, og det forudsætter samtidig at du holder parkeret henover selve weekenddagene: lørdag og søndag. 

Eksempel: Du kan benytte weekendparkering, hvis du fx parkerer fra torsdag til søndag. Du kan derimod ikke benytte rabatten hvis du holder parkeret fra torsdag til fredag, da du dermed ikke holder parkeret på en af weekenddagene: lørdag eller søndag.

Tryk på knappen ”Gå til booking” og foretag en søgning indenfor weekendperioden, og se hvad prisen er for den periode, hvor du skal parkere.

Parkering uden reservation på Standard

 

På Standard P11 og P12 er det muligt at køre ind at parkere uden en online reservation. Vi kalder det drive in-parkering. Her kører du blot frem til bommen, trækker en billet eller sætter dit kreditkort ind og finder en ledig parkeringsplads.

Tryk på knappen ”Gå til booking” og se drive in-prisen for netop din parkeringsperiode.

Højdebegrænsning

 

På P11 er der ingen højdebegrænsning, da dette er et udendørsanlæg.

P1, P3 og P12 har en højdebegrænsning på 2 meter. Har du derfor en bil der er højere end dette eller fx har tagboks på din bil, så anbefaler vi i stedet P11 eller et af vores Budget-anlæg, som alle er udendørsanlæg.

Bedst til prisen

Fra 1.200 DKK /uge

Drive in-pris:1.250 DKK

WEEKENDPARKERING

fx fre-søn 299 DKK

CPH Airport Parking

Parker gratis i 15 min. med vores korttidsparkering

Hvis du skal hente, gerne vil med ind til terminalen og tage imod eller vinke på gensyn, skal du vælge vores korttidsparkering. Vi anbefaler, at du holder i vores korttidsområde i P4 stueetagen, hvor du hurtigt kan finde en ledig plads og komme hurtigere og lettere til og fra lufthavnen.

Læs mere

Bilpleje: Få rengjort din bil imens du er ude at rejse

Med en onlinereservation kan du bestille rengøring af din bil. SteamRex rengører skånsomt din bil med damp, så den står ny og skinnende, når du vender hjem fra din rejse.

Læs mere om bilpleje i CPH

Parkeringsmuligheder for Standard

P12 ×
Fra 960 DKK/uge

Standard P12

  5-7 min. til terminalen

  Inden- og udendørs parkering

Pris med CPH Profil
Fra 960 DKK /uge

Pris uden CPH Profil: 1200 DKK

Gå til booking
P1 ×
Fra 1200 DKK/uge

Standard P1

  8-15 min. til terminalen

  Indendørsparkering

 
Fra 1200 DKK /uge
Gå til booking
P11 ×
Fra 1200 DKK/uge

Standard P11

  5-7 min. til terminalen

  Udendørs parkering

 
Fra 1200 DKK /uge
Gå til booking
Terminal 2
Terminal 3
map
 
  • P Standard