Praktiske rejsetips til børnefamilier

  • Kom i god tid: Da der kan være en del at holde styr på, når man rejser med børn igennem en lufthavn, anbefaler vi, at I kommer mindst 2,5 - 3 timer inden afgang. Så er der god tid, hvis noget uventet opstår, og I kan rejse med mere ro i maven. 
  • Apotek: Har I brug for solcreme, ekstra bleer, babysalve eller medicin, så finder I lufthavnsapoteketet i Terminal 2 lige før sikkerhedskontrollen.
    Se Apotekets åbningstider her
  • Familiespor i sikkerhedskontrollen: Alle børnefamilier med små børn under 6 år, kan benytte familiesporet igennem sikkerhedskontrollen. Kig efter det lille familieikon i gulvet, efter I har scannet jeres boardingkort. 
  • Børnelounge til SAS-kunder: Husk, at SAS-rejsende med Business eller Plus har adgang til SAS børnelounge med legetøj og børnefjernsyn til børn i alle aldre. Børn mellem 0-2 år er gratis, og indgangen kan også tilkøbes for ikke-medlemmer.

  • Puslerum: Udover babyloungen, er der opsat puslepladser på mange af lufthavnens toiletter. Kig efter ikonerne herunder:

     

Babymad i håndbagagen

Da babymad er undtaget af væskereglerne, må du gerne medbringe mere end 100 ml babymad, klemmeposer med mos og smoothies, modermælk, vand og kogende vand i håndbagagen, som dækker behovet under hele rejsen.

Babymad samt væske skal placeres synligt i en bakke ved sikkerhedskontrollen. Babymaden kan blive udvalgt til supplerende sikkerhedstjek.

Væsker i håndbagagen

Hvad er go og no-go i bagagen?

Bliv klogere på hvad der er tilladt og ikke-tilladt at have med i din håndbagage og indchecket bagage.

Du får svar på alt lige fra babymad, klapvogne, medicin, sakse, legetøjspistoler og meget mere. 

Se hvad der er tilladt