Sådan rejser du med en baby igennem lufthavnen

Uanset om det er jeres første tur, eller I har prøvet det før, så kan de fleste forældre få sved på panden ved tanken om at skulle igennem lufthavnen og ombord på flyet med hænderne fulde af baby, pusletasker, klapvogn og håndbagage. 

Derfor har vi lavet en guide til jer, så både små og store passagerer kan flyve fra Københavns Lufthavn med lidt mere ro i maven. 

Flere praktiske rejsetips til baby

  • Kom i god tid: Da der kan være en del at holde styr på, når man rejser med små børn igennem lufthavnen, anbefaler vi, at I kommer 2-3 timer inden afgang. Så er der god tid, hvis noget uventet opstår, og I kan rejse med mere ro i maven. 

  • Tip til parkering: Hvis I har booket parkering, så anbefaler vi, at baby, en forælder, bagage, klapvogne m.m. sættes af ved Kiss & Fly-området foran Terminal 2, så kun ét familiemedlem kører bilen til parkeringsarealet. Så slipper I for at optage for meget plads i terminalbusserne og at transportere alt bagage frem og tilbage. Det samme tip gælder på hjemvejen, når I skal hente jeres bil igen. 

  • Børnelounge til SAS-kunder: Husk, at SAS-rejsende med Business eller Plus har adgang til SAS børnelounge med legetøj og børnefjernsyn til børn i alle aldre. Børn mellem 0-2 år er gratis, og indgangen kan også tilkøbes for ikke-medlemmer.

  • Babyvenlige produkter: I lufthavnen er der et stort udvalg af produkter velegnet til små børn, fx Mums, Rudolph Care, Ecooking, La-Roche Posay m.m. Kig efter området "Nordic Skin Care" i den store TAX FREE-butik efter sikkerhedskontrollen. 

  • Puslerum: Udover babyloungen, er der opsat puslepladser på mange af lufthavnens toiletter. Kig efter ikonerne herunder:

     

En tryg og sikker rejse

Der kan være meget at holde styr på, når man rejser med en nyfødt baby eller små børn igennem en lufthavn.

I Københavns Lufthavn vil vi gøre vores bedste for, at I får en tryg og god oplevelse. Hvis I har spørgsmål undervejs, kan I altid spørge personalet rundt omkring i lufthavnen.