Kom let og hurtigt igennem sikkerhedskontrollen

Uanset hvor du skal rejse hen, skal du igennem lufthavnens sikkerhedskontrol.

1. Hav dit boardingkort klar 

Ved indgangen til sikkerhedskontrollen skal du scanne dit boardingkort for at komme igennem de elektriske døre. Har du printet et fysisk boardingkort, skal du lægge det i tasken, da du først skal bruge det igen, når du skal om bord på flyet. 

Fortsæt herefter frem til sikkerhedssporene, og følg instruktionerne så sikkerhedseftersynet kan forløbe så hurtigt som muligt. Alle børnefamilier med små børn under 6 år, kan benytte familiesporet gennem sikkerhedskontrollen. Her vil personalet oftest guide jer derhen. 

Kom nemt igennem
sikkerhedskontrollen

Se hvordan du scanner din boardingkort og kommer igennem sikkerhedskontrollen med din håndbagage.

Følg familiesporet

Alle børnefamilier med små børn under 6 år, kan benytte familiesporet gennem sikkerhedskontrollen. Kig efter det lille familieikon i gulvet, efter I har scannet jeres boardingkort. 

Har I børn med under 2 år eller børn i klapvogn, skal I kigge efter det lille familieikon i gulvet, inden I scanner jeres boardingkort, da I skal benytte den manuelle indgang til familiesporet.

Forbered dit barn til sikkerhedskontrol

Alle rejsende kan blive udtaget til et yderligere myndighedspålagt eftersyn, det gælder også børn. Derfor er det en god idé, forud for rejsen, at forberede dit barn på, at der intet farligt er forbundet med et sådan sikkerhedseftersyn. Skulle dit barn alligevel være utryg ved situationen, så tag fat i vores personale, så eftersynet kan foregå så hensynsfuldt som muligt.

CPH Express – Fast track

Hvis du skal rejse indenrigs (regionale flyvninger indenfor Danmark) fra Københavns Lufthavn, har du mulighed for at benytte CPH Express-sporene. 

 

CPH Express er placeret i hver sin ende af sikkerhedskontrollen mellem terminal 2 og terminal 3.
I de fleste tilfælde er de placeret ved spor 1 og spor 25.