Du kan køre ind i vores anlæg med din nummerplade med en onlinereservation

Med nummerpladegenkendelse går bommen til parkeringshuset automatisk op, når du har en onlinereservation. Alt du skal gøre er at indtaste din nummerplade, når du reserverer parkering på cph.dk. 

Har du en onlinereservation? Se om du har registreret din nummerplade

Under Min reservation kan du se, om du har indtastet din nummerplade, tilføje nummerpladen på din bil hvis ikke du har, eller ændre den hvis du kommer i en anden bil end først planlagt.

Gå til min reservation

Spørgsmål og svar om nummerpladegenkendelse

Hvad er nummerpladegenkendelse?
 

Automatisk nummerpladegenkendelse er en kamerabaseret teknologi, der er i stand til at aflæse nummerpladen på din bil.

Hvem kan bruge nummerpladegenkendelse?
 

Alle kan bruge nummerpladegenkendelse i CPH. Det kræver blot at du laver en onlinereservation på cph.dk/parkering-transport, og indtaster din nummerplade på check ud-siden, som er det sidste trin inden du betaler.

Jeg har ikke en online reservation. Kan jeg stadig parkere?
 

Ja, hvis du ikke har en onlinereservation, så kan du fortsat køre ind og trække en p-billet eller indsætte dit kreditkort ved bommen , når du kører ind i p-huset. Betaling skal dermed stadig ske ved betalingsautomaterne i p-huset, ved bommen eller med BroBizz.

Kan jeg bruge Brobizz og nummerpladegenkendelse?
 

Brobizz og nummerpladegenkendelse i CPH kan ikke kombineres. Hvis du har en onlinereservation til parkering i CPH, og har oplyst din nummerplade, så vil du komme ind på din nummerplade selvom du har en Brobizz. Det er dog vigtigt at gemme Brobizzen helt væk, når du kører ind.

Har du en Brobizz og har du ikke en online reservation til parkering i CPH, så vil du komme ind på din Brobizz, som du plejer.

Kan jeg bruge nummerpladegenkendelse med min ønskenummerplade?
 

Nej, det er desværre ikke muligt at bruge ønskenummerplade ifm. nummerpladegenkendelse i CPH. Du har dog stadig mulighed for at komme ind med QR-koden, som du får tilsendt ifm. onlinereservation eller, hvis du har en brobizz, så kan du også køre ind på den i alle vores p-huse.

Hvordan ændrer jeg min nummerplade, hvis jeg kommer i en anden bil?
 

Du kan altid ændre din nummerplade under Min reservation. Du kan foretage ændringer på din reservation op til 2 timer inden dit valgte ankomsttidspunkt.

Når du har gemt dine ændringer, modtager du din ordrebekræftelse med den nye nummerplade.

Hvordan og hvor længe gemmer CPH min nummerplade?
 

Billeder af nummerplader i forbindelse automatisk nummerpladegenkendelse ved ind- og udkørsel af p-anlæg, samt We Park You Fly, slettes senest 30 dage efter endt parkering.

Københavns Lufthavn behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Se flere spørgsmål og svar om nummerpladegenkendelse i CPH her. Skriv ”nummerplade” i søgefeltet.