Standard+

5 min. til terminalen

  • I gåafstand til terminalerne, 3-5 minutter

  • Refunderingsgaranti inkluderet

  • Inden- og udendørs parkering

  • Mulighed for handicapparkering

  • Billig weekendparkering

  • Find Standard+ -parkering på P10

Om Standard+ -parkering

 

P10 er vores Standard+ p-hus, som ligger 3-5 minutters gågang til Terminal 2 og 3. P10 består af 5 etager, hvor du kan vælge mellem indendørs og udendørs parkering. Udendørsparkering finder du i stueetagen.

Weekendparkering på Standard+

 

På P10 er det muligt at parkere ekstra billigt i weekenden med priser fra 229 kr. Weekendperioden gælder fra torsdag til og med mandag, og det forudsætter samtidig at du holder parkeret henover selve weekenddagene: lørdag og søndag. 

Eksempel: Du kan benytte weekendparkering, hvis du fx parkerer fra torsdag til søndag. Du kan derimod ikke benytte rabatten, hvis du holder parkeret fra torsdag til fredag, da du dermed ikke holder parkeret på en af weekenddagene: lørdag eller søndag.

Tryk på knappen ”Gå til booking” og foretag en søgning indenfor weekendperioden, og se hvad prisen er for den periode, hvor du skal parkere.

Parkering uden reservation på Standard+

 

På Standard+ P10 er det muligt at køre ind at parkere uden en online reservation. Vi kalder det drive in-parkering. Her kører du blot frem til bommen, trækker en billet eller sætter dit kreditkort ind og finder en ledig parkeringsplads.

Tryk på knappen ”Gå til booking” og se drive in-prisen for netop din parkeringsperiode.

Højdebegrænsning

 

P10 har en højdebegrænsning på 2 meter. Har du derfor en bil der er højere end dette eller fx har tagboks på din bil, så anbefaler vi i stedet Standard P11 eller et af vores Budget-anlæg, som alle er udendørsanlæg uden højdebegrænsning.

Tips ved online booking af Standard+ -parkering

 

Betaling pr. påbegyndt døgn

Når du benytter dig af online booking betaler du pr. påbegyndt døgn. Døgnet starter fra det tidspunkt, du kører ind i p-huset.

Undgå at betale mere hvis dit fly bliver forsinket.

Eksempel: Du skal rejse i 4 dage, og vælger indkørsel 3. maj kl.07.00 og udkørsel 6. maj kl. 18.30. Det vil sige, at hvert påbegyndt døgn starter kl. 07.00 hver dag.

Ved hjemrejsen 6. maj lander dit fly kl.17.00 og du har valgt at køre ud af Standard+ p-huset kl.18.30. Du kan i stedet vælge udkørsel helt frem til kl. 23.30, når du booker, uden at betale mere.

I gåafstand til terminalerne

Fra 1250 DKK /uge

Drive-in pris:1250 DKK

WEEKENDPARKERING

fx fre-søn 349 DKK

Parker gratis i 15 min.

Hvis du skal hente eller bringe passagerer, kan du parkere gratis de første 15 minutter i de fleste af vores p-huse. Skal du parkere i lidt længere tid, fordi du gerne vil med ind i terminalen og tage imod eller vinke på gensyn, skal du vælge vores korttidsparkering.

Læs mere om korttidsparkering

Parkeringsmuligheder for Standard+

P5 ×
Fra 1250 DKK/uge

Standard+ P5

  ca. 5 min. gang til terminalen

  Udendørs parkering

 
Fra 1250 DKK /uge
Gå til booking
P10 ×
Fra 1250 DKK/uge

Standard+ P10

  ca. 5 min. gang til terminalen

  Indendørs parkering

 
Fra 1250 DKK /uge
Gå til booking
Terminal 2
Terminal 3
map
 
  • P Standard+