Handicapparkering

Københavns Lufthavn tilbyder flere former for handicapparkering til rejsende med invalideskilt.

Bemærk: En handicapparkeringsplads skal reserveres senest 6 timer før forventet ankomst. Ankommer du fx kl.19.00, så skal du reserverer inden kl. 13.00. For at sikre dig en plads, anbefaler vi dog, at du reserverer i god tid.

Placering af handicap p-pladser

Der er handicap p-pladser i alle vores p-huse, dog ikke på P15 og P17. På P8 udendørsparkering, der er beliggende lige øst for Terminal 3, kan du parkere i en 3,5 x 5 meter stor parkeringsbås ca. 50 meter fra indgangen til terminalen. Indkørsel til P8 udendørsparkering sker via Lufthavnsboulevarden og Tværvej E.

 

P-hus Placering Antal Online reservation
P4
Stue
25
 Ja
P6
Niveau -1.
4
 Nej
P7
Stue & -1.
6
 Nej
P7
Spidsvej
2
 Nej
P8
Niveau -2.
3
 Nej
P8
Forplads
1
 Nej
P10
Stue
6
 Nej
P12
Stue
8
 Nej
P19
Terræn
4
 Nej

Afsætning og afhentning med handicapparkeringskort

Der er 2 handicappladser ved siden af p-huset P7, hvor det er muligt at parkere gratis i 90 minutter. Du skal huske at stille p-skiven og lægge dit handicapparkeringkort synligt i bilen. Pladserne befinder sig på Spidsvej.

Det er også muligt at afsætte passagerer i vores Kiss & Fly anlæg i P4 stueplan. Grundet begrænset loftshøjde på 2,3 meter er dette dog ikke muligt for alle typer minibusser.

Rabat og online reservation af handicapplads

I p-huset P4, som ligger ca. 50 meter fra Terminal 2, kan du parkere med rabat i vores afmærkede handicapparkeringsområde. Indkørsel sker fra rundkørslen ved motorvejsfrakørsel 17.

Booking skal ske online ved at reservere senest 6 timer før forventet ankomst. Ankommer du f.eks. kl. 19:00, skal du reservere inden kl. 17:00. For at sikre dig en plads, anbefaler vi dog, at du reserverer i god tid.

Det koster 799,-/uge at holde i vores afmærkede handicapparkeringsområde. Det er muligt at parkere med køretøjer op til 2,7 m. højde.

I P4 er der ligeledes placeret et Falck call-point, hvor du kan tilkalde gratis assistance til transport til gate (PRM-bistand). 

Indtast dit navn, fødselsdato og licensnummer fra din handicaplicens fra Danske Handicaporganisationer i formularen herunder for at få adgang til online reservation af en handicapplads.