Længere ventetider
Vi oplever i øjeblikket ekstra travlhed i lufthavnen. Det kan betyde længere ventetid end normalt. Kom derfor i ekstra god tid og vær forberedt med de nødvendige rejsedokumenter. Følg dit fly og få råd og vejledning til din rejse her.
Vi oplever i øjeblikket ekstra travlhed i lufthavnen. Det kan betyde længere ventetid end normalt. Kom derfor i ekstra god tid og vær forberedt med de nødvendige rejsedokumenter. Følg dit fly og få råd og vejledning til din rejse her.
 

Handicapparkering

Københavns Lufthavn tilbyder flere former for handicapparkering til rejsende med invalideskilt.

Bemærk: En handicapparkeringsplads skal reserveres senest 6 timer før forventet ankomst. Ankommer du fx kl.19.00, så skal du reserverer inden kl. 13.00. For at sikre dig en plads, anbefaler vi dog, at du reserverer i god tid.

Book handicapparkering online her

Placering af handicap p-pladser

Der er handicap p-pladser i alle vores p-huse, dog ikke på P15 og P17. På P8 udendørsparkering, der er beliggende lige øst for Terminal 3, kan du parkere i en 3,5 x 5 meter stor parkeringsbås ca. 50 meter fra indgangen til terminalen. Indkørsel til P8 udendørsparkering sker via Lufthavnsboulevarden og Tværvej E.

 

P-hus Placering Antal Online reservation
P4
Stue
25
 Ja
P6
Niveau -1.
4
 Nej
P7
Stue & -1.
6
 Nej
P7
Spidsvej
2
 Nej
P8
Niveau -2.
3
 Nej
P8
Forplads
1
 Nej
P10
Stue
6
 Nej
P12
Stue
8
 Nej
P19
Terræn
4
 Nej

Afsætning og afhentning med handicapparkeringskort

Der er 2 handicappladser ved siden af p-huset P7, hvor det er muligt at parkere gratis i 90 minutter. Du skal huske at stille p-skiven og lægge dit handicapparkeringkort synligt i bilen. Pladserne befinder sig på Spidsvej.

Det er også muligt at afsætte passagerer i vores Kiss & Fly anlæg i P4 stueplan. Grundet begrænset loftshøjde på 2,3 meter er dette dog ikke muligt for alle typer minibusser.

Rabat og onlinereservation af handicapplads

Indtast dit navn, fødselsdato og licensnummer fra din handicaplicens fra Danske Handicaporganisationer i formularen herunder for at få adgang til onlinereservation af en handicapplads.

Her kan du parkere med en onlinereservation

I p-huset P4, som ligger ca. 50 meter fra Terminal 2, kan du parkere med rabat i vores afmærkede handicapparkeringsområde. Indkørsel sker fra rundkørslen ved motorvejsfrakørsel 17.

Booking skal ske online ved at reservere senest 6 timer før forventet ankomst. Ankommer du f.eks. kl. 19:00, skal du reservere inden kl. 17:00. For at sikre dig en plads, anbefaler vi dog, at du reserverer i god tid.

Det koster 799,-/uge at holde i vores afmærkede handicapparkeringsområde. Det er muligt at parkere med køretøjer op til 2,7 m. højde.

I P4 er der ligeledes placeret et Falck call-point, hvor du kan tilkalde gratis assistance til transport til gate (PRM-bistand).