Hvem kan bruge handicapparkering?

For at benytte vores handicapparkering i Københavns Lufthavn, kræver det, at du har et handicapparkeringskort. Med dette kort har du ret til at parkere på vores særligt afmærkede handicappladser.


Dit handicapparkeringskort skal altid ligge synligt i forruden på bilen, så man kan læse hele kortets forside udefra.

Book handicapparkering her

Hvor er de afmærkede handicappladser?

Pladserne for handicapparkering er placeret i alle vores parkeringshuse udover parkeringsarealerne P15 og P17.

Ved arealet P8 (udendørsparkering), der er beliggende øst for Terminal 3, kan du parkere i en 3,5 x 5 meter stor parkeringsbås ca. 50 meter fra indgangen til terminalen.

Indkørsel til P8 udendørsparkering sker via Lufthavnsboulevarden og Tværvej E.Nedenfor kan du se et antal af handicappladser i de forskellige parkeringshuse:

P-hus Placering Antal Online reservation
P4
Stue
25
Ja
P6
Niveau -1.
4
Nej
P7
Stue & -1.
6
Nej
P7
Spidsvej
2
Nej
P8
Niveau -2.
3
Nej
P8
Forplads
1
Nej
P10
Stue
6
Nej
P12
Stue
8
Nej
P19
Terræn
4
 Nej


Afsætning og afhentning med handicapparkeringskort

Der er 2 handicappladser ved siden af p-huset P7 på "Spidsvej", hvor det er muligt at parkere gratis i 90 minutter. Du skal huske at stille p-skiven og lægge dit handicapparkeringkort synligt i bilen. Se lokationen for Spidsvej her.

Det er også muligt at afsætte passagerer i vores Kiss & Fly anlæg i P4 stueplan. Grundet begrænset loftshøjde på 2,3 meter er dette dog ikke muligt for alle typer af minibusser.

Falck call-point

I P4 stuen er der placeret et Falck call-point, hvor du kan tilkalde gratis assistance til transport til gate (PRM-bistand). Læs mere om assistance her.

Parkering med onlinereservation

Hvem kan booke online? Det er kun muligt at foretage en onlinereservation af en handicapplads i P4 stuen, hvis du har en gyldig handicaplicens udstedt af Danske Handicaporganisationer.

 

Hvor ligger handicappladserne? I parkeringshuset P4, som ligger ca. 50 meter fra Terminal 2, kan du parkere med rabat i vores afmærkede handicapparkeringsområde. Indkørsel sker fra rundkørslen ved motorvejsfrakørsel 17 og er afmærket med et skilt, hvor der står "Kun Online Booking".

 

Det koster 899,-/uge at holde i vores afmærkede handicapparkeringsområde i P4 stuen. Onlineprisen er alene gældende ved reservation via den grønne knap, som kommer frem når du har indtastet dine oplysninger i nedenstående formular.

 

Højdebegrænsning: Det er muligt at parkere med køretøjer op til 2,7 m. højde.

Book handicapparkering

Indtast dit navn, fødselsdato og licensnummer/handicapkortnummer

Oplever du problemer?

Hvis du har fået udstedt dit licensnummer for nyligt, kan dette være årsagen til at det ikke virker, da der går et par dage, før vi har licensnummeret i vores system. Derfor anbefaler vi, at du prøver igen om 2 dage.