Handicapparkering

Københavns Lufthavn tilbyder flere former for handicapparkering til rejsende med invalideskilt.

Book handicapparkering online her og læs mere

Placering af handicap p-pladser

Der er handicap p-pladser i alle vores p-huse, dog ikke på P15 og P17. På P8 udendørsparkering, der er beliggende lige øst for Terminal 3, kan du parkere i en 3,5 x 5 meter stor parkeringsbås ca. 50 meter fra indgangen til terminalen. Indkørsel til P8 udendørsparkering sker via Lufthavnsboulevarden og Tværvej E.

 

P-hus Placering Antal Online reservation
P4
Stue
25
 Ja
P6
Niveau -1.
4
 Nej
P7
Stue & -1.
6
 Nej
P7
Spidsvej
2
 Nej
P8
Niveau -2.
3
 Nej
P8
Forplads
1
 Nej
P10
Stue
6
 Nej
P12
Stue
8
 Nej
P19
Terræn
4
 Nej

Afsætning og afhentning med handicapparkeringskort

Der er 2 handicappladser ved siden af p-huset P7, hvor det er muligt at parkere gratis i 90 minutter. Du skal huske at stille p-skiven og lægge dit handicapparkeringkort synligt i bilen. Pladserne befinder sig på Spidsvej.

Det er også muligt at afsætte passagerer i vores Kiss & Fly anlæg i P4 stueplan. Grundet begrænset loftshøjde på 2,3 meter er dette dog ikke muligt for alle typer minibusser.

Rabat og onlinereservation af handicapplads

Det er kun muligt at foretage en onlinereservation af en handicapplads i P4 stuen, hvis du har en gyldig handicaplicens udstedt af Danske Handicaporganisationer. Onlineprisen er alene gældende ved reservation via nedenstående link, og det gælder kun P4 stuen. 

Her kan du parkere med en onlinereservation

I p-huset P4, som ligger ca. 50 meter fra Terminal 2, kan du parkere med rabat i vores afmærkede handicapparkeringsområde. Indkørsel sker fra rundkørslen ved motorvejsfrakørsel 17 og er afmærket med et skilt, hvor der står "Bestilt".

Det koster 899,-/uge at holde i vores afmærkede handicapparkeringsområde i P4 stuen. Det er muligt at parkere med køretøjer op til 2,7 m. højde.

I P4 er der ligeledes placeret et Falck call-point, hvor du kan tilkalde gratis assistance til transport til gate (PRM-bistand). 

Indtast navn, fødselsdato og licensnummer

Oplever du problemer?

Hvis du har fået udstedt dit licensnummer for nyligt, kan dette være årsagen til at det ikke virker, da der går et par dage, før vi har licensnummeret i vores system. Vi anbefaler at prøve igen om 2 dage.