Motorcykelparkering og cykelparkering i Københavns Lufthavn

I Københavns Lufthavn har vi parkeringsanlæg til flere formål. Du har rig mulighed for at benytte dig af de forskellige parkeringsmuligheder, når du ankommer til Københavns Lufthavn.

Udover bilparkering, har du mulighed for:

Motorcykelparkering

Der er rig mulighed for parkering i Københavns Lufthavn med motorcykel. Alle motorcykler må holde gratis på samtlige p-arealer.

Regler for at benytte gratis motorcykelparkering

For at kunne holde gratis på Københavns Lufthavns p-arealer, skal følgende regler opfyldes:

  • Der må ikke benyttes en opmærket p-plads på et p-areal
  • Der må ikke holdes i vejen for trafik og gående

Overholdes disse regler ikke, og din motorcykel optager en bås eller holder i vejen for trafik og gående, sættes der en hjulspærre på din motorcykel og der opkræves betaling samt et gebyr på 500 kr. for fjernelse af hjulspærren.

 

Her finder du områderne for motorcykelparkering

Der er også særlige områder, der er velegnet til motorcykelparkering rundt omkring i lufthavnen.

P4 1. sal

Der er 4 afmærkede motorcykelparkeringspladser i P4 1. sal, som er de eneste motorcykelafmærkede pladser, vi har bag bom i Københavns Lufthavn.

Opmærket motorcykelområde

I P4 stuen længst mod øst, er der plads til ca. 15 motorcykler,

Andre p-huse med egnede pladser

Der findes velegnede områder til motorcykler i P7 niveau -1 og -2, P10 og 12 stuen, P6 niveau -1 og -2 samt P8 niveau -1 og -2.

Motorcykelparkering CPH maj 2023

Cykelparkering

Cykelparkering i Københavns Lufthavn er nemt og gratis. Vi har opsat cykelstativer på udvalgte steder, som alle er i gåafstand til terminalerne. Du kan både parkere din cykel ved Terminal 2 og Terminal 3.

Ved Terminal 2 er der cykelparkering ved P4 og P6, og ved Terminal 3 finder du cykelstativerne ved P8, som du frit kan benytte dig af.

Cykelparkering CPH maj 2023

 

Er du i bil til Københavns Lufthavn? Så benyt dig af en af vores mange parkeringsmuligheder. Læs mere om vores parkeringsmuligheder og priser her.