Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 

Bybil til og fra Københavns Lufthavn

Tag en bybil hjemmefra når du skal flyve fra Københavns Lufthavn. Du betaler kun per minut, du bruger bybilen. Nemmere bliver det ikke at starte rejsen nemt og bekvemt.

Din rejse starter allerede hjemmefra. Gør rejsen nem og bekvem allerede fra start og lej en bybil direkte til Københavns Lufthavn. Det er måske ikke altid nemt at skulle med den offentlige transport mod Københavns Lufthavn, når man både har et barn, en klapvogn og flere kufferter med. Måske busserne ikke går så tidligt om morgenen. Eller måske du bare gerne vil slippe for at have din egen bil stående i lufthavnen, mens du er på ferie. Der er mange gode grunde til at leje en bybil.

Når du vælger at leje en bybil, er du samtidig med til at skabe et renere bymiljø, da alle GreenMobilitys biler er elbiler og de fleste af SHARE NOWs biler er ligeledes eldrevne.

Tag en bybil direkte til lufthavnen

Bybilen fungerer på den måde, at du tilmelder dig den ønskede bybilsservice. Dette kan du gøre ved at downloade den ønskede app, hvorefter du kan tage en bybil fra gaden inden for operationszonen. Hos Københavns Lufthavn samarbejder vi med SHARE NOW og GreenMobility. Gennem SHARE NOW appen og GreenMobility appen har du mulighed for at reservere samt åbne og låse bybiler, der står parkeret overalt i København. Her kan du også se, hvor meget strøm bilerne har, så du er sikker på, at der er nok til din rute.

Få yderligere guide til, hvordan du lejer en bybil på SHARE NOW og GreenMobility.

Sådan kommer du af med bybilen i lufthavnen

Når du lejer en bybil direkte til Københavns Lufthavn, skal du ikke bekymre dig om, hvordan du kommer af med bilen igen.

Der er reserveret 24 pladser til SHARE NOW og 20 pladser til GreenMobility i vores Direct parkeringshus P7 i stuen, som kun ligger 3 min. gang fra Terminal 3. Alle pladserne er markeret med skilte for henholdsvis SN og GM.

Der er ladestandere ved nogle af parkeringspladserne, så du nemt kan sætte bilen til at oplade, så bilen er klar til den næste, der gerne vil leje en bybil. Det er gratis at parkere bybilen i lufthavnen.

Tag bybilen hjem fra lufthavnen

Du har også mulighed for at tage en bybil hjem fra lufthavnen. Når du igen lander i Københavns Lufthavn, kan du nemt reservere en bybil, som kan transportere dig og familien hjem igen.

Du skal blot gå til P7 og vælge den ønskede bybil, som du reserverer gennem enten GreenMobility appen eller SHARE NOW appen - alt efter hvilken udbyder du ønsker.

Når du er færdig med bilen, parkerer du bilen på gaden. Du skal blot være opmærksom på, at det skal være inden for operationszonen. Du kan se operationszonen på den pågældende app.

Hvad koster det at leje en bybil?

Når du lejer en bybil i København, betaler du kun per minut, du bruger bilen. Prisen er inkl. strøm, forsikring og parkering inden for operationszonen.

Find mere information og priserne på bybilerne fra både SHARE NOW og GreenMobility her:

SHARE NOW

                   GreenMobility