Elbil-parkering med mulighed for opladning i CPH

Parker din elbil på en af lufthavnens parkeringspladser med ladestander, og kom hjem til en opladt bil, når du vender hjem fra din rejse. Bemærk, at der er et begrænset antal fordelt på tre områder.

OBS: fra d. 1 december 2021 vil opladning af elbiler samt hybridbiler i Københavns Lufthavn ikke kræve brug af en app eller brik. Hvis du ønsker at lade din bil, skal du blot indsætte ladestikket i din bil. I starten af 2022 vil det igen være påkrævet at benytte enten en app eller brik. Hold dig opdateret her på siden. 

På nuværende tidspunkt finder du 27 parkeringspladser, som er forbeholdt elbiler. De 27 pladser til elbiler er fordelt mellem tre forskellige parkeringsområder: Direct P6 og Direct P8, som ligger under terminalerne samt Standard+ P9, som ligger under Comfort Hotel.

Alle 27 pladser har ladestandere til elbiler (Type 2 stik), som passer til de fleste elbilmodeller. I skemaet nedenfor kan du se, hvordan de 27 ladestationer til elbiler er fordelt. Du finder også et kort over lufthavnen, så du nemt kan finde frem til de enkelte ladestationer.

Kan jeg reservere en ladeplads?

Det er ikke muligt at reservere en parkeringsplads til din elbil. Det begrænsede antal gør naturligvis, at der er rift om pladserne. Du kan derfor ikke være sikker på at få en plads med ladestander.

Hvad koster det at lade min elbil i Københavns Lufthavn?

Prisen afhænger af, hvilken måde du vælger at betale på. 

Betaling med app eller ladebrik

Det er bl.a. muligt at bruge følgende apps til betaling i Københavns Lufthavn (listen er ikke udtømmende):

  • Plugsurfing: koster 3,85 kr./kWh
  • Charge4Go: koster 2,80 kr./kWh
  • Spirii: koster 2,50kr./kWh

Ovenstående apps er blot eksempler, og der vil derfor være flere apps der kan benyttes. Bemærk at priserne kan ændre sig fra dag til dag og kan være omfattet af tilbud/introduktionspriser.

Brug af ladebrik: Vær især meget opmærksom ved anvendelse af ladebrik der er tilknyttet et abonnement, som kan give højere ladepriser pr. Kwh. CPH kan ikke gøres ansvarlig for opladningsprisen.

Ladestandere og deres lokation i lufthavnen

P-hus

Type ladestander 

Placering

Antal ladestandere

Direct P6
Type 2
5 - 22 kW 
Kælderen niveau -2 (lige ved opgangen/indgangen til Terminal 3)
10
Direct P8
Type 2
5 - 22 kW
Kælderen niveau -1
11
Standard+ P9
Type 2
5 - 22 kW
Kælderen niveau -1 (lige efter indkørslen)
6

parkeringskort-ladestander-inkl-P9-2021.png

Hvis du oplever problemer, når du skal lade

Hvis der er problemer med selve ladestanderen, og er den f.eks. i stykker, så skal du kontakte vores parkeringspersonale på +45 5372 7355 for at fejlmelde.