Risiko for SAS-piloters strejke
Der er risiko for, at SAS-piloterne går i strejke. Har du planlagt at rejse med SAS, kan du finde mere information om eventuelt aflyste flyafgange her.
Der er risiko for, at SAS-piloterne går i strejke. Har du planlagt at rejse med SAS, kan du finde mere information om eventuelt aflyste flyafgangeher.
 

Elbilparkering med mulighed for opladning i CPH

Parker din elbil på en af lufthavnens parkeringspladser med ladestander, og kom hjem til en opladt bil, når du vender hjem fra din rejse. Bemærk, at der er et begrænset antal fordelt på tre områder.

For tiden opsættes der i Københavns Lufthavn flere elladere til opladning af Hybrid- og elbiler i udvalgte p-anlæg. De nye ladere vil være tilgængelige i løbet af juni måned, og i løbet af juli forventer vi at have op mod 100 AC-ladere klar til brug.

Hold dig opdateret her på siden. Sidst opdateret 16. juni 2022

På nuværende tidspunkt finder du 76 parkeringspladser, som er forbeholdt elbiler. De 76 pladser til elbiler er fordelt mellem fire forskellige parkeringsområder: Direct P4, P6 og P8 samt Standard+ P9, som ligger under Comfort Hotel. To af laderne er lynladere, som er placeret ved McDonald's og Circke K.

Alle 76 pladser har ladestandere til elbiler (Type 2 stik), som passer til de fleste elbilmodeller.

Ladestandere og deres lokation i Københavns Lufthavn

parkeringskort elopladning inkl p4 juni 2022.png

P-hus

Type ladestander 

Placering

Antal ladestandere

Direct P6
Type 2
5 (AC) - 22 kW
Kælderen niveau -2 (lige ved opgangen/indgangen til Terminal 3)
10
Direct P8
Type 2
5 (AC)- 22 kW
Kælderen niveau -1
11
Standard+ P9
Type 2
5 (AC) - 22 kW
Kælderen niveau -1 (lige efter indkørslen)
6
Cirklen
50 kW (DC) & 175 kW (DC)
Cirklen hvor Cirkle K og McDonald's ligger
2 lynladere
Direct P4
AC
1. sal
47
Standard P3
AC
Stuen og 2. sal
På vej...

Ladestandere ved Circle K og McDonald's - når du har brug for en hurtig opladning

De to ladestandere, der er placeret i cirklen lige overfor Cirkle K, giver dig mulighed for en hurtig opladning (175 kW), efter du er vendt hjem fra din rejse. Eller hvis du blot er i området. Det kræver altså ikke, at du parkerer på et af vores parkeringsanlæg. 

Hvad koster det at lade min elbil i Københavns Lufthavn?

Fra 1. juni 2022 koster det 4.50 kr./kW ved brug af en AC-lader, og 5.50 kr./kW når du lader med en DC-lader/lynlader. Når du skal lade i CPH, betaler du via Monta. Det kræver hverken en app eller et medlemsskab. Du skal blot scanne QR-koden på ladestanderen for at komme i gang. 

Kan jeg reservere en ladeplads?

Det er ikke muligt at reservere en parkeringsplads til din elbil. Det begrænsede antal gør naturligvis, at der er rift om pladserne. Du kan derfor ikke være sikker på at få en plads med ladestander.

Men vi arbejder hårdt på at få flere ladere op i vores parkeringsanlæg, så det bliver nemmere for dig at få en ladeplads. Vi går snart fra kun kun 27 ladepladser til mere end 120 stk. 

Hvis du oplever problemer, når du skal lade

Hvis der er problemer med selve ladestanderen, og er den f.eks. i stykker, så skal du kontakte ZAPP Mobility kundesupport på +45 7363 3111 for at fejlmelde.