Elbil-parkering med mulighed for opladning

Parker din elbil på en af lufthavnens parkeringspladser med ladestander, og kom hjem til en opladt bil, når du vender hjem fra din rejse. Bemærk, at der er et begrænset antal fordelt på to områder.

Kører du elbil? På nuværende tidspunkt finder du i øjeblikket 21 parkeringspladser, som er forbeholdt elbiler. De 21 pladser til elbiler er fordelt mellem to forskellige parkeringsområder: Direct P6 og Direct P8-anlæggene. 

Alle 21 pladser har ladestandere til elbiler (220V og 400V), som passer til de fleste elbilmodeller. I skemaet nedenfor kan du se, hvordan de 21 ladestationer til elbiler er fordelt i Direct P6 og Direct P8 anlæggene. Du finder også et kort over lufthavnen, så du nemt kan finde frem til de enkelte ladestationer.

Kan jeg booke en ladeplads?

Det er ikke muligt at reservere en parkeringsplads til din elbil. Det begrænsede antal gør naturligvis, at der er rift om pladserne. Du kan derfor ikke være sikker på at få en plads med ladestander, hvis du rejser i travle perioder.

P-hus

Type ladestander 

Placering

Antal ladestandere

Direct P6
Type 2
5 - 22 kW 
Kælderen niveau -2, lige ved opgangen/indgangen til Terminal 3
10
Direct P8
Type 2
5 - 22 kW
Kælderen niveau -1
11

Betaling ved brug af ladestandere til din elbil

På sigt vil det ikke længere være gratis at benytte sig af opladning til sin elbil når man køber parkering i lufthavnen. Ikrafttrædelsesdatoen samt eksakte priser for opladning vil fremgå her på siden, inden betaling af el træder i kraft.