Elbil-parkering med mulighed for opladning

Parker din elbil på en af lufthavnens parkeringspladser med ladestander, og kom hjem til en opladt bil, når du vender hjem fra din rejse. Bemærk, at der er et begrænset antal fordelt på tre områder.

Kører du elbil? Så er der gode nyheder, hvis du vil tage bilen til lufthavnen. Her finder du i øjeblikket 18 parkeringspladser, som er forbeholdt elbiler. De18 pladser til elbiler er fordelt mellem tre forskellige områder: Direct P6 og Direct P8-anlæggene. Derudover er der pladser ved Vilhelm Lauritzen Terminalen.

Alle 18 pladser har ladestandere til elbiler (220V og 400V), som passer til de fleste elbilmodeller. I skemaet nedenfor kan du se, hvordan de 18 ladestationer til elbiler er fordelt i Direct P6 og Direct P8 anlæggene og Vilhelm Lauritzen Terminalen. Du finder også et kort over lufthavnen, så du nemt kan finde frem til de enkelte ladestationer.

Kan jeg booke en ladeplads?

Det er ikke muligt at reservere en parkeringsplads til din elbil. Det begrænsede antal gør naturligvis, at der er rift om pladserne. Du kan derfor ikke være sikker på at få en plads med ladestander, hvis du rejser i travle perioder.

P-hus

Type ladestander 

Placering

Antal ladestandere

Direct P6
Schneider, Type 2
5 - 22 kW 
Kælderen niveau -2, lige ved opgangen/indgangen til Terminal 3
10
Direct P8
ALFEN, Type 2
5 - 22 kW
Kælderen niveau -2
6
VL Terminal
ALFEN, Type 2
5 - 22 kW
Parkeringspladsen foran Vilhelm Lauritz Terminalen
2

Betaling ved brug af ladestandere til din elbil

I løbet af 2019 vil det ikke længere være gratis at lade sin elbil op i lufthavnen. Ikrafttrædelsesdatoen samt eksakte priser vil fremgå her på siden, inden betaling af el træder i kraft.

Andre parkeringsmuligheder for din elbil

Hvis alle parkeringspladser med ladestandere er optaget, når du ankommer til lufthavnen, så benyt en af vores andre parkeringsmuligheder.

Med We Park You Fly parkerer vi bilen for dig, når du ankommer, så du hurtigere kan komme afsted på ferie i stedet for at lede efter en parkeringsplads.

Du kan også vælge vores Budget-parkering, som er den billigste parkering i lufthavnen med priser fra 395 kr. for en uge. Vil du parkere helt tæt på terminalerne, så kan du benytte Direct-parkering, som koster fra 1.600 kr. for en uge.

Find den parkering der passer bedst til dig og din elbil, så du nemt og bekvemt kan komme afsted på ferie. Se alle vores parkeringsmuligheder og priser her.