Afsætning af passagerer i Københavns Lufthavn

I Københavns Lufthavn kan du nemt og hurtigt finde en parkeringsplads – også hvis det er en hurtig afsætning. Kiss & Fly i P4 er oplagt til hurtige farvel’er.

Hurtig og nem afsætning af passagerer i Kiss & Fly eller P4 korttidsparkering

Skal du sætte passagerer af og nemt igennem lufthavnen? Så kan du benytte dig af vores Kiss & Fly-område eller P4 korttidsparkering, som ligger lige ved siden af. Kiss & Fly er bygget specielt til dig, der hurtigt skal til og fra lufthavnen. Korttidsparkering er til dig, der gerne vil have lidt længere tid til at sige farvel.

Med Kiss & Fly slipper du helt for at køre rundt efter en parkeringsplads. Det består af to spor, hvor det kun er tilladt at standse sin bil i en kort periode for at sætte sine passagerer af. Desuden behøver du heller ikke at parkere din bil i et af lufthavnens parkeringsanlæg, men kan i stedet sende dine passagerer afsted på rejsen og hurtigt komme fra lufthavnens parkeringsområde igen. Læs mere om Kiss & Fly.

Lidt længere farvel? Prøv korttidsparkering

Hvis du har brug for lidt længere tid, er der mulighed for korttidsparkering (max. 2 timer) lige overfor Terminal 2. I P4 (i stueetagen) kan du parkere i max 2 timer for 50 kr. i timen. Det ligger lige ved siden af de to Kiss & Fly-spor.

Derudover kan du parkere i kort tid (max. 2 timer) ved P8 Ankomst, der ligger foran Terminal 3. Det er især oplagt, når du skal hente eller sætte passagerer af. I travle perioder, som f.eks. i sommerferien og efterårsferien, kan der være ekstra mange biler netop på P Ankomst. Her anbefaler vi at bruge P10, som ligger lige op ad P Ankomst, P7 eller P4.

Du kan også bruge et af vores andre anlæg, der alle tilbyder gratis parkering de første 15 minutter (dog ikke P6).

Parkeringskort afhentning 

Priser: korttidsparkering

Tid

Standard
Standard+
Direct
0-15 min
Gratis
Gratis
Gratis
15-60 min
50,-
50,-
50,-
Pr. påbegyndt time
50,-
50,-
50,-
Maks. pris pr. døgn
250,-
300,-
350,-
Maks. pris pr. uge
1250,-
1500,-
2100,-
Parkeringsområde
P11, P12
P3, P5, P10
P4, P6, P7, P8

 

 

Mange muligheder for parkering i Københavns Lufthavn

I Københavns Lufthavn er der mange muligheder for parkering. Du kan benytte dig af budget parkering, standard parkering, standard+ parkering, direct parkering, we park you fly, weekendparkeringfirmaparkering, online og drive-in priser, handicapparkering, og derudover har du også mulighed for at få en luksusrengøring af din bil. Her får din bil en omfattende rengøring både ind- og udvendig.

Københavns Lufthavn tilbyder derudover også flere ekstra services. Læs mere om de forskellige priser og produkter her.

Skal du hente passagerer i Københavns Lufthavn? Så læs her, hvordan du gør det nemt og bekvemt.