Afsætning af passagerer i Københavns Lufthavn

I Københavns Lufthavn kan du nemt og hurtigt finde en parkeringsplads – også hvis det er en hurtig afsætning. Kiss & Fly i P4 er oplagt til hurtige farvel’er.

Bemærk venligst at grundet COVID-19 er det kun passagerer med gyldig billet, ledsagere til fx PRM (personer med reduceret mobilitet) eller børn der rejser alene, medarbejdere og myndigheder, der har adgang til lufthavnens terminaler.

Det betyder, at afsked og/eller velkomst desværre ikke må ske i terminalerne, men at dine pårørende skal vente uden for lufthavnens terminaler fx ved P-husene, ved taxiholdepladsen eller på det nye Lufthavnstorv, som ligger udenfor ved Terminal 2.

Hurtig og nem afsætning af passagerer i Kiss & Fly eller P4 korttidsparkering

Skal du sætte passagerer af og nemt igennem lufthavnen? Så kan du benytte dig af vores Kiss & Fly-område eller P4 korttidsparkering, som ligger lige ved siden af. Kiss & Fly er bygget specielt til dig, der hurtigt skal til og fra lufthavnen. Korttidsparkering er til dig, der gerne vil have lidt længere tid til at sige farvel.

Med Kiss & Fly slipper du helt for at køre rundt efter en parkeringsplads. Det består af to spor, hvor det kun er tilladt at standse sin bil i en kort periode for at sætte sine passagerer af. Desuden behøver du heller ikke at parkere din bil i et af lufthavnens parkeringsanlæg, men kan i stedet sende dine passagerer afsted på rejsen og hurtigt komme fra lufthavnens parkeringsområde igen. Læs mere om Kiss & Fly.

Lidt længere farvel? Prøv korttidsparkering

Hvis du har brug for lidt længere tid, er der mulighed for korttidsparkering (max. 2 timer) lige overfor Terminal 2. I P4 (i stueetagen) kan du parkere i max 2 timer for 50 kr. i timen. Det ligger lige ved siden af de to Kiss & Fly-spor.

Derudover kan du parkere i kort tid (max. 2 timer) ved P8 Ankomst, der ligger udenfor Terminal 3. Det er især oplagt, når du skal hente eller sætte passagerer af.

Du kan også bruge et af vores andre anlæg, der alle tilbyder gratis parkering de første 15 minutter (dog ikke P6).

Parkeringskort afhentning 

Priser: korttidsparkering

Tid

Standard
Standard+
Direct
0-15 min
Gratis
Gratis
Gratis**
15-60 min
50,-
50,-
50,-
Pr. påbegyndt time
50,-
50,-
50,-
Maks. pris pr. døgn
220,-
250,-
320,-
Maks. pris pr. uge
1100,-
1250,-
1920,-
Parkeringsområde
P11, P12
P10
P4, P6, P7, P8

 

** Gælder ikke P6. 0-15 minutter er gratis på P4, P7 og P8

Mange muligheder for parkering i Københavns Lufthavn

I Københavns Lufthavn er der mange muligheder for parkering. Du kan benytte dig af budget parkering, standard parkering, standard+ parkering, direct parkering, we park you fly, weekendparkeringfirmaparkering, online og drive-in priser, handicapparkering, og derudover har du også mulighed for at få en luksusrengøring af din bil. Her får din bil en omfattende rengøring både ind- og udvendig.

Københavns Lufthavn tilbyder derudover også flere ekstra services. Læs mere om de forskellige priser og produkter her.

Skal du hente passagerer i Københavns Lufthavn? Så læs her, hvordan du gør det nemt og bekvemt.