SHARE NOW direkte til og fra Københavns Lufthavn

Slip for den offentlige transport på vej til lufthavnen. Lej en bybil fra SHARE NOW direkte til og fra Københavns Lufthavn. Det er en nem og bekvem måde at komme til lufthavnen med sin bagage.

 

Når du reserverer en bybil fra SHARE NOW kan du hurtigt og nemt komme direkte til Københavns Lufthavn. Det er en bekvem måde at komme til lufthavnen med sin bagage på samt at komme fra lufthavnen og hjem igen efter din ferie eller forretningsrejse.

SHARE NOWs bybiler findes i forskellige modeller, så du kan finde den, der passer til jeres behov. Måske I er en hel familie med klapvogn og kufferter, som skal ud til lufthavnen. Det kan også være, I bare er to personer. Lige meget hvad, kan I finde den bil, der passer til jeres behov.

Hent SHARE NOW appen og tilmeld dig. Du kan reservere samt åbne og låse SHARE NOW bybilerne direkte i appen.

Når du tilmelder dig SHARE NOW, skal du oplyse følgende:

  • dit telefonnummer
  • din e-mailadresse
  • dit kørekortnummer
  • dine betalingsoplysninger

Sådan parkerer du SHARE NOW bybilerne i lufthavnen

Når du ankommer til lufthavnen, skal du køre til Direct p-huset P7 i stuen. Her er 24 pladser reserveret til SHARE NOW-bybiler lige ved indkørslen til højre.

I P7 finder du også ladestandere ved udvalgte SHARE NOW parkeringspladser, så du kan sætte bybilen til opladning, hvis batteriniveauet er lavt. Så er bilen klar til de næste, der får brug for en SHARE NOW bil.

Bommen til P7 åbner automatisk, når du kommer kørende i en SHARE NOW-bybil. Det koster et mindre gebyr at starte og afslutte i P7 med SHARE NOW, som automatisk vil blive føjet til prisen for din tur.

Priser for at leje en bybil hos SHARE NOW

Det koster et engangsbeløb på 90 kr. at tilmelde sig SHARE NOW. Med i prisen får du 90 kr. i SHARE NOW-kredit, som bruges til at betale for din tur. Du betaler kun for den tid, du bruger bybilen. Prisen ligger på mellem 2 - 5,50 kr./min. og inkluderer strøm, benzin, forsikring og parkering. Læs mere om SHARE NOWs produkter og priser.

Læs mere om hvordan du tager en bybil direkte til lufthavnen.