Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding hos Naviair, den selvstændige virksomhed som varetager flyveledelsen, er der i øjeblikket risiko for forsinkelser på afgange og ankomster, ligesom der er risiko for enkelte aflysninger. Hold dig opdateret om din flyafgang her på cph.dk eller i CPH's app. Læs mere
På grund af mangel på bemanding hos Naviair, den selvstændige virksomhed som varetager flyveledelsen, er der i øjeblikket risiko for forsinkelser på afgange og ankomster, ligesom der er risiko for enkelte aflysninger. Hold dig opdateret om din flyafgang her på cph.dk eller i CPH's app. Læs mere
 
18.09.2017

Condé Nast Traveler: CPH er verdens syvende bedste lufthavn

Condé Nast Traveler har i dag præsenteret resultatet af rejsemagasinets 29. Readers' Choice Awards. Københavns Lufthavn er placeret som nr. 7 i kategorien "Verdens bedste lufthavne" og dermed den bedst placerede lufthavn i Europa.  

"Passageroplevelsen er selve kernen i vores forretning. For de fleste begynder rejsen allerede i lufthavnen, og vores mål er at gøre det så nemt som muligt at komme igennem, så der også er både tid og energi til at nyde turen til gaten,” siger Peter Krogsgaard, kommerciel direktør i Københavns Lufthavne A/S.

”Vi er oprigtigt optaget af at forstå de rejsendes ønsker og behov. Hvert år gennemfører vi undersøgelser blandt op mod 100.000 passagerer for at sikre, at vi kan levere det, de efterspørger. Readers' Choice Award’en er et håndgribeligt bevis på, at vi er på rette vej,” siger Peter Krogsgaard.

Sidste år rejste over 26 millioner passagerer igennem Københavns Lufthavn. Blot hver tredje passager i lufthavnen er danskere. Resten er internationale rejsende fra hele kloden.

Foruden Europas mest effektive lufthavnsdrift byder det københavnske knudepunkt også på verdensklasse shopping- og restaurantoplevelser, der giver de rejsende en forsmag på Danmark og den danske hovedstad.

Lufthavnens arkitektur afspejler de nordiske designtraditioner, som i høj grad har været med til at sætte København og Danmark på verdenskortet for rejsende fra alle verdenshjørner. I takt med at lufthavnen har åbnet nye flyruter, er Danmark tilsyneladende rykket endnu længere op på listen over interessante destinationer.

Alene i første kvartal 2016 var antallet af turister, der fløj til Københavns Lufthavn, øget med mere end 27% i forhold til samme kvartal sidste år.

Condé Nast Traveler Readers' Choice Awards er rejsebranchens længstlevende og mest prestigefyldte anerkendelse af kvalitet og også kendt som "det bedste af det bedste på rejsemarkedet". Under chefredaktør Pilar Guzmán er Readers' Choice Awards blevet mere selektive og mere specifikke på magasinets dækning af de trends og passioner, der inspirerer nutidens rejsende.

Over 300.000 dedikerede læsere – næsten dobbelt så mange som sidste år – kunne stemme på 7.394 hoteller, 606 byer, 500 krydstogtskibe, 236 øer og 196 lufthavne i en spørgeundersøgelse, som det i gennemsnit tog læserne 8,4 minutter at besvare. Resultatet? De 1.402 bedste rejseoplevelser i verden.

Readers' Choice Awards præsenteres i novemberudgaven af Condé Nast Traveler, som udkommer 25. oktober 2016. Den komplette liste offentliggøres kun online på www.CNTraveler.com/rca


Om Condé Nast Traveler:
Som den skarpeste og mest ajourførte stemme på alt, hvad der vedrører rejser, er Condé Nast Traveler både bibel og muse for globetrotteren, der søger inspiration og information. Condé Nast Traveler er rejsebranchens mest pålidelige og anerkendte navn. Magasinet har i sin 28-årige historie vundet prisen ’National Magazine Award’ seks gange og været nomineret 26 gange. Advertising Age udnævnte Pilar Guzmán til årets redaktør i 2014, og CNTraveler.com har siden 2015 modtaget fire Webby Awards. www.cntraveler.com