18.09.2017

Norwegian åbner ruter til Las Vegas og Caribien

Norwegian udvider sit net af langdistanceruter fra København. Til november åbner flyselskabet tre ruter til Las Vegas, caribiske Puerto Rico og St. Croix - en del af de tidligere Dansk Vestindiske Øer.  

På et velbesøgt pressemøde i Københavns lufthavn lancerede Norwegians administrerende direktør Bjørn Kjos i går selskabets nye direkte flyvninger til Las Vegas og San Juan på den caribiske ø Puerto Rico.

Derudover vil Norwegian også tilbyde flyvninger til St. Croix i kombination med Puerto Rico. Øen er del af de tidligere Dansk Vestindiske øer. Flere byer på St. Croix har danske navne, og øen har stadig mange danske historiske levn.

Spændende rejsemål
De nye ruter får hver en ugentlig afgang og har første flyvninger i begyndelsen af november. Las Vegas bliver en helsårsrute, mens de to nye destinationer i Caribien bliver til vinterrejsemål.

Og med tiden er der endnu flere spændene rejsemål i vente, fortalte Bjørn Kjos.

”Vores langdistance-rutenettet bliver jo stadig større,” sagde Bjørn Kjos og understregede, at Norwegian i de kommende år vil modtage flere Boeing 787 Dreamliner fly til de lange distancer.

En god fødselsdagsgave
Københavns Lufthavns administrerende direktør, Thomas Woldbye, kaldte de nye Norwegian ruter en dejlig ekstra fødselsdagsgave.

”Københavns Lufthavn fyldte 90 år i går. Så det er en rigtig god, ekstra gave til CPH og ikke mindst passagererne med Norwegians nye ruter fra København til Caribien og Las Vegas,” sagde Thomas Woldbye.

Vestindien venter
Karin Gert Nielsen, Managing Director Scandinavia, U.S. Virgin Islands Tourism Office er meget glad for Norwegians nye caribiske ruter:

”Vi tror på, at Norwegians ugentlige flyvninger vil være med til at styrke båndene mellem U.S. Virgin Islands og Danmark specielt set i lyset af, at 2017 er 100-året for salget af øerne til USA. Vi forventer virkelig, at Norwegians nye rute vil bidrage til en stigning i turismen på øerne,” siger Karin Gert Nielsen.

Fakta:

- København-Puerto Rico starter 6. november. En gang ugentligt om fredagen. Ruten opereres i vinterprogrammet.
- København-St. Croix starter 6. november. En gang ugentligt om fredagen i kombination med Puerto Rico. Ruten opereres i vinterprogrammet.
- København-Las Vegas starter 10. november. En gang ugentligt om tirsdagen. Ruten er helårs.