Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

Klar til årets store airshow

Roskilde Airshow byder på et tætpakket program med flyveopvisninger og andre oplevelser for hele familien. Det store arrangement finder sted i Roskilde Lufthavn i weekenden 27.-28. august. Blandt trækplastrene til årets show er et russisk opvisningsteam med jetfly.  

Fra russisk kunstflyvning i verdensklasse til en usædvanlig amerikansk vandflyver. Fra de nye danske redningshelikoptere til Spitfire-fly fra 2. Verdenskrig. Der venter masser af oplevelser til alle med interesse for fly og luftfart, når Roskilde Airshow 2011 går i luften i weekenden 27.-28. august.  Arrangementet i Roskilde Lufthavn samler en lang række fly fra ind- og udland til formationsflyvning, udstilling og meget mere.

Moderne og historiske fly
Traditionen tro byder Roskilde Airshow på et tætpakket program med oplevelser for hele familien. På stævnepladsen vil der være formationsflyvninger med fly fra både 1. og 2. Verdenskrig samt civile og militære fly op gennem tiderne. Et trækplaster i år bliver det russiske opvisningsteam "Russ", der byder på avanceret kunstflyvning med lette jetfly af typen L-39 Albatros.

Det Danske Forsvar deltager med militære fly og helikoptere fra søværnet og flyvevåbnet. I den lidt fredeligere afdeling finder man svævefly, modelfly, dragefly, ultralights, civile passagerfly og helikoptere samt et stort udvalg af hjemmebyggede fly og veteranfly. Ydermere kan man om lørdagen opleve DM i faldskærmsudspring.

Se det hele lidt fra oven
De fleste fly, som deltager i opvisningerne, vil også kunne beses på jorden sammen med en lang række udstillingsstande.  For dem, der ikke bare vil stå på landjorden med nakken bøjet bagover, er der rig mulighed for selv at komme i luften ved rundflyvninger med forskellige flytyper.

Roskilde Airshow har været afholdt hvert andet år siden 1995. Der forventes 20.000-25.000 besøgende til årets arrangement.

Roskilde Airshow blev aflyst lørdag
Et uventet uvejr over Midtsjælland gjorde det desværre umuligt at gennemføre airshowet lørdag.
Alle der har købt billetter i Roskilde Airshows webshop kan få refunderet deres adgangsbilletter, rundflyvning og tribunepladser.