Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

CPH indleder året med vækst

Københavns Lufthavns passagertal for januar 2010 steg med 5,7 procent i forhold til januar i fjor. Næsten 1,4 mio. passagerer gik igennem lufthavnen i årets første måned, og dermed havde CPH passagervækst for tredje måned i træk. 

”Efter et hårdt 2009 er det rart at indlede 2010 med vækst. Der er fremgang på næsten alle fronter, og det er specielt værd at bemærke stigningen på 22,1 procent på indenrigstrafikken. Den markante stigning skyldes primært den intensiverede konkurrence på indenrigsruterne til Aalborg, Karup og Bornholm,” siger salgsdirektør Carsten Nørland, Københavns Lufthavn.

Den store stigning i antallet af indenrigspassagerer betyder, at indenrigstrafikken i januar udgjorde ca. 12 procent af det samlede antal passagerer i Københavns Lufthavn mod tidligere 9-10 procent. Antallet af lokalt afgående passagerer steg med 9,6 procent, mens antallet af transferpassagerer faldt med blot 2,2 procent. Udenrigstrafikken voksede med 3,8 procent. I alt 1.384.223 passagerer benyttede Københavns Lufthavn i januar 2010.