18.09.2017

Sommerferien startede med et show

Passagererne i Københavns Lufthavn blev torsdag morgen overrasket med et stort show, da ”piloter”, ”stewardesser” og ”lufthavnspersonale” pludselig brød ud i sang og dans. 

Dansende piloter og syngende stewardesser. De travle check-in områder i Københavns Lufthavn forvandlede sig torsdag morgen (25.06.2009) til et forrygende show, da omkring 100 udklædte kunstnere fra Pivot Performance blandede sig med passagererne og pludselig brød ud i sang og dans på gulvet og på balkonerne omkring.

Med den usædvanlige begivenhed i lufthavns-terminalerne markerede Københavns Lufthavn i samarbejde med SAS, Cimber Sterling, Star Tour og Thomas Cook sommerens første store rejsedag.

De mange passagerer, der var klar til at flyve på sommerferie fra morgenstunden, fik en overraskende og festlig oplevelse med på vejen, da det, der lignede almindelig uniformeret fly- og lufthavnspersonale, viste sig at have helt andre talenter.

Sommeren er højsæson i Københavns Lufthavn med over 30.000 afrejsende passagerer på de travleste dage. I alt forventes over fem millioner passagerer at strømme gennem lufthavnen i løbet af juni, juli og august.