1.2_Kaere-nabo_blad.png

Kære nabo

Københavns Lufthavn har en unik placering. Lufthavnen er omgivet af vand, natur og naboer. Det er alt sammen et lokalmiljø, som vi ønsker at værne om.

Københavns Lufthavn er hele Danmarks internationale lufthavn. Vi har siden 1925 skabt unikke rejseoplevelser for millioner af mennesker. Københavns lufthavn er dog også en virksomhed, som man kan se, mærke og høre – særligt når man bor tæt på os.

Der har heldigvis altid været mange holdninger til Københavns Lufthavn. Og vi vil gerne blive bedre til at tage debatten. For lufthavnens fremtid er værd at tale om med alle, der har lyst til at tale med os.

  Mød os der, hvor du bor

Vi tror på, at vi skaber de bedste løsninger i fællesskab med vores naboer. 

Her har du mulighed for at følge med i nye tiltag, og du vil få mulighed for at stille spørgsmål og komme med forslag til idéer og aktiviteter. Vi lytter til alle inputs.

  Kom til Facebookgruppen ‘Kære Nabo’Københavns Lufthavn er Danmarks største arbejdsplads på én samlet lokation.

Der er mere end 1.000 virksomheder tilknyttet lufthavnen. Der er knap 2.000 mennesker, der bor på Amager, som arbejder i lufthavnen.

 

Har du noget på hjerte?

Har du spørgsmål, kommentarer eller et godt forslag til et styrket naboskab, så send os en mail. Vi vil rigtig gerne høre fra dig.

  Du kan skrive til os her
 

Bliv en del af netværket

Kom med i vores netværk "KÆRE NABO" på Facebook

  Læs mere