Forbindelsestider

Følgende forbindelsestider er mindstekrav for transfer via Københavns Lufthavn.

For alle andre flyselskaber end SAS, gælder følgende mindstekrav for forbindelsestider ved transfer*. Tiden angiver de minutter, der minimum skal være imellem dit ankomne og afgående fly.

Indenrigs: 40 min. Schengen: 40 min. Interkontinental: 45 min.

Særlige tiltag I forbindelse med Covid-19

Grundet covid-19 skal Schengen ankomster gennem Politiets paskontrol, hvilket kan betyde ekstra ventetid.

Grundet covid-19, så vil passagerer der ankommer fra Schengen blive kørt i CPH´s busser til paskontrol i Finger C eller Finger E. Flyet afgår dog som normalt fra Schengen gates.

Transit anses som et anerkendelsesværdigt ærinde. Dog henviser vi til coronasmitte.dk, da reglerne pga. covid-19 kan ændres med kort varsel.

Transferende passagerer er ikke underlagt krav om test i transit.

Transferende passagerer kan gå ud, det er dog på eget ansvar.

Skærme

I samtlige gates i lufthavnen findes skærme, som viser de otte førstkommende forbindelser, som netop de passagerer, der er ombord på det ankommende fly, skal videre med.

Skærmene viser, udover gateinformationer, også hvor mange minutter det tager at gå til den pågældende gate. På denne måde bliver det lettere at orientere sig og dermed også at komme til den rigtige afgangsgate hurtigt og mest effektivt.

Skærmene er placeret i samtlige gates i lufthavnen. De er hængt op, så de er det første man ser, når man ankommer til gaten.

*Vær opmærksom på, at der kan forekomme ventetid i Politiets Paskontrol.