Særlig information til Thomas Cook passagerer og rejsende med Spies: Det er endnu ikke afklaret, hvad betalingsstandsningen vil betyde for de danske og skandinaviske selskaber i den britiske Thomas Cook koncern. For mere information kontakt Thomas Cook flyselskab, Spies eller dit rejsebureau. Hvis du er ude at rejse med Thomas Cook fly og har din bil parkeret i lufthavnen, vil den stadig stå her, når du kommer hjem – uanset hvor forsinket hjemrejsen bliver.

 

Forbindelsestider

Følgende forbindelsestider er mindstekrav for transfer via CPH.

For alle andre flyselskaber end SAS, gælder følgende mindstekrav for forbindelsestider ved transfer*. Tiden angiver de minutter der minimum skal være imellem dit ankomne og afgående fly.

Indenrigs: 40 min. Schengen: 40 min. Interkontinental: 45 min.

Skærme

I samtlige gates i lufthavnen findes skærme, som viser de otte førstkommende forbindelser, som netop de passagerer, som er ombord på det ankommende fly, skal videre med.

Skærmene viser, udover gateinformationer, også hvor mange minutter det tager at gå til den pågældende gate. På denne måde bliver det lettere at orientere sig og dermed også at komme til den rigtige afgangsgate hurtig og mest effektivt.

Skærmene er placeret i samtlige gates i lufthavnen. De er hængt op, så de er det første man ser, når man ankommer til gaten.

*Vær opmærksom på, at der kan forekomme ventetid i Politiets Paskontrol.