GreenMobility til og fra Københavns Lufthavn

Tag en GreenMobility bybil til og fra lufthavnen med hele familien og bagagen. Det er nemt, enkelt og bekvemt.

Reservér en GreenMobility bybil og kom nemt og enkelt ud til lufthavnen med hele familien og bagagen. Du kan også booke en bybil fra GreenMobility på vej hjem i op til 10 timer før du skal bruge den. Det er nemt, enkelt og bekvemt. Du slipper samtidig for at stresse over den offentlige transport, hvis der skulle være eventuelle forsinkelser.

GreenMobility har 400 eldrevne bybiler, som hurtigt og miljørigtigt kan bringe dig direkte til og fra Københavns Lufthavn. Nøglen til alle 400 bybiler findes i GreenMobility appen, så alt du behøver er dit kørekort og din mobil, når du skal bruge en bybil.

Hent GreenMobility appen og tilmeld dig gratis. Gennem appen kan du både reservere, åbne og låse bybilerne.

Når du tilmelder dig GreenMobility, skal du oplyse følgende:

  • Indtast mail og lav dit password
  • Upload billede af dit kørekort
  • Upload en selfie – så de kan se, at du og fotoet på kørekort stemmer overens
  • Indtast dine personlige oplysninger
  • Indtast dine betalingsoplysninger

Tilmeld dig gerne i god tid, inden du skal bruge bybilen, da det kan tage et par timer at få godkendt din profil. Du kan tilmelde dig her

Sådan parkerer du GreenMobility bybilerne i lufthavnen

Tager du en GreenMobility bybil til lufthavnen, skal du ikke bekymre dig om parkeringspladsen. I vores Direct p-hus P7 i stuen er der reserveret 20 pladser til GreenMobility. Du kan kende pladserne, da de er markeret med et GreenMobility-skilt.

Ved udvalgte GreenMobility parkeringspladser finder du ladestandere, som du nemt kan koble bybilen til, hvis den er ved at løbe tør for strøm. Så er bilen klar til den næste bruger.

I alle GreenMobility bilerne ligger der et sølvfarvet CPH parkeringskort i handskerummet, som man skal bruge for at åbne bommen til P7 ved ind- og udkørsel.

Priser når du kører med GreenMobility

Prisen for at bruge en bybil fra GreenMobility varierer fra 1 kr. pr. min.- 4 kr. pr. minut. Minutprisen er inkl. strøm, parkering og forsikring i Zonen. Når du starter og stopper din tur i lufthavnens P7-anlæg koster det yderligere 49 kr.

Ønsker du at din GreenMobility bybil skal vente på dig til og fra lufthavnen, så kan du roligt reservere i god tid, da bilen er din i op til 10 timer fra du reserverer den - medmindre du starter din tur inden eller annullerer din reservation. De første 30 minutters reservation pr. tur hver dag er gratis. Derefter koster det 1 kr./min. at holde reservationen. Læs mere om GreenMobility.

Læs mere om hvordan du tager en bybil direkte til lufthavnen.