Sixt

Billeje i høj kvalitet til lave priser

Sixt Biludlejning er et verdensomspændende biludlejningsfirma med mere end 200.000 biler i over 100 lande. De udmærker sig ved høj kvalitet til nogle af markedets laveste priser og er et af verdens førende selskaber i branchen. Men Sixt er meget mere end blot biludlejning - i Danmark tilbyder de f.eks. også Mini-lease, bilpleje og attraktive erhvervsaftaler m.m.

Hos Sixt billeje i Car Rental Centre ved Københavns Lufthavn er udvalget bredt og indebærer mange forskellige bilkategorier. Heriblandt familiebiler, sportsvogne, firmabiler og varevogne.

Med kun få kilometers afstand fra indre København kan du på kort tid køre ind til centrum og nyde godt af bylivet og seværdighederne. Skal du til Jylland eller Fyn, kan du gøre brug af motorvejen tæt på lufthavnen og dermed få en god start på din køretur gennem Danmark.

Åbningstider

Mandag - Fredag: 07:00 - 23:00
Lørdag - Søndag: 07:00 - 23:00

Book billeje hos Sixt her

Telefon: 32 46 29 43
E-mail: info@sixt.dk
Hjemmeside: www.sixt.dk.

Find vej

Sixt billeje finder du i Car Rental Centre, som er placeret i lufthavnens vestlige ende. Du kan nemt og hurtigt komme frem og tilbage til biludlejningskontorerne i Car Rental Centre ved at benytte en af vores gratis terminalbusser. Læs mere om terminalbussens køretider her.