Mulighed for SAS-piloters strejke
Der er mulighed for, at SAS-piloterne strejker. Hvis du har planlagt at rejse med SAS, kan du finde mere information om eventuelt aflyste flyafgange her.
Der er mulighed for, at SAS-piloterne strejker. Hvis du har planlagt at rejse med SAS, kan du finde mere information om eventuelt aflyste flyafgangeher.
 

Hertz

Billeje til gode priser

Hos Hertz Biludlejning kan du leje biler og minibusser i Danmark og resten af verden. Hertz har siden deres start i 1918 været blandt de førende selskaber på biludlejningsmarkedet og er i dag også et af verdens ældste. De tilbyder nu billeje i alle verdens større byer og lufthavne - også Københavns Lufthavn.

Hertz har et stort udvalg af kvalitetsbiler i alle størrelser til konkurrencedygtige priser, så du kan komme godt videre på din ferie eller forretningsrejse i den bil, du ønsker – og med det nærliggende motorvejsnet er det nemt at komme fra lufthavnen til København centrum samt Jylland og Fyn.

Bestil din bil online, ring eller kom forbi Car Rental Centre her i lufthavnen.

Åbningstider

Mandag - Søndag: 07:00 - 23:00

Book billeje hos Hertz her

Telefon: 33 17 90 30
E-mail: cph@hertzdk.dk
Hjemmeside: www.hertzdk.dk.

Find vej

Du finder Hertz i Car Rental Centre, som er placeret i lufthavnens vestlige ende. Du kan nemt og hurtigt komme frem og tilbage til biludlejningskontorerne i Car Rental Centre ved at benytte en af vores gratis terminalbusser. Læs mere om terminalbussens køretider her