Mulighed for SAS-piloters strejke
Der er mulighed for, at SAS-piloterne strejker. Hvis du har planlagt at rejse med SAS, kan du finde mere information om eventuelt aflyste flyafgange her.
Der er mulighed for, at SAS-piloterne strejker. Hvis du har planlagt at rejse med SAS, kan du finde mere information om eventuelt aflyste flyafgangeher.
 

Europcar

Verdensomspændende billeje med bredt udvalg

Europcar er et af verdens førende biludlejningsfirmaer med mere end 3.500 biludlejningssteder og 300.000 biler i hele Europa, Afrika, Mellemøsten, Latinamerika og Asien, fordelt over 150 lande.

Udvalget af lejebiler er bredt hos Europcar der med sine ca. 7.000 biler i Danmark alene, har personbiler, varevogne og lastvogne til rådighed for billeje og leasing. Er i mange personer som skal afsted, tilbyder Europcar Biludlejning også busser til leje med plads til syv personer eller mere.

Tæt på Europcar i Car Rental Centre ved Københavns Lufthavn finder du motorvejen, som nemt og hurtigt kan føre dig til Københavns centrum eller videre ud i Danmark, alt efter hvor du skal rejse hen.

Åbningstider

Mandag - Søndag: 07:00 - 23:59

Book billeje hos Europcar her

Telefon: +45 32 50 30 90
E-mail: res@europcar.dk.
Hjemmeside: www.europcar.dk.

Find vej

Du finder Europcar i Car Rental Centre, som er placeret i den vestlige ende af Københavns Lufthavn. Du kan komme frem og tilbage til biludlejningskontorerne i Car Rental Centre ved at benytte en af vores gratis terminalbusser. Læs mere om terminalbussens køretider her.