Kiss & Fly – Hurtig afsætning af passagerer i CPH Lufthavn

Kiss & Fly-området er lavet specielt til dig, der nemt og hurtigt skal sætte passagerer af uden at skulle lede efter en parkeringsplads.

Kiss & Fly

Hvad er Kiss & Fly?

Skal du sætte passagerer af i Københavns Lufthavn, kan du benytte dig af vores ”Kiss & Fly” område i P4 i stueetagen. Kiss & Fly-området er bygget til at gøre det nemmere for dig at komme hurtigt til og fra lufthavnen – og så er det ganske gratis.

Området består af to spor, hvor det udelukkende er tilladt at standse bilen i en kortere periode, for at sætte dine passagerer af. Det betyder, at du ikke behøver at parkere bilen på et af vores parkeringsanlæg, men i stedet kan sende dine passagerer nemt og trygt afsted på rejsen i Kiss & Fly, og så kan du derefter hurtigt komme fra lufthavnens afsætningsområde.  

Find vej til Kiss & Fly

Kiss & Fly ligger lige overfor Terminal 2. Indkørslen finder du i den vestvendte ende af P4 i stueplan. Hvis du kommer fra Ellehammersvej, skal du tage tredje afkørsel i rundkørslen.

Hvis du kommer direkte fra motorvejsafkørslen, skal du tage anden afkørsel, så finder du indkørslen til Kiss & Fly-området.

Se placering og få kørevejledning på Google Maps lige her.

 

Parkeringskort Kiss & Fly 

 

Korttidsparkering ved ankomst til Københavns Lufthavn

Ønsker du at sige ordentligt farvel med mange kys og kram, så tilbyder Københavns Lufthavn også korttidsparkering.

Mange muligheder for parkering i Københavns Lufthavn

I Københavns Lufthavn har du rig mulighed for at benytte dig af alle lufthavnens forskellige parkeringsanlæg. Hvad enten det er en hurtig afsætning eller en længere parkering, tilbyder Københavns Lufthavn nem parkering.

Vi tilbyder bl.a. budgetparkering, weekendparkering, firmaparkering og mange flere parkeringsmuligheder. Læs mere om Københavns Lufthavns forskellige priser og produkter her.