18.09.2017

DAY byder inden for på Nytorv

Det kendte danske livsstilsbrand DAY Birger et Mikkelsen åbner ny butik i CPH’s Terminal 3. Butikken er DAY’s første i en lufthavn og byder på en afslappet hjemlig atmosfære.  

Det danske livstilsbrand DAY Birger et Mikkelsen har i løbet af det sidste årti udviklet sig til et af Skandinaviens førende med produkter, der sælges i 25 lande verden over.

Fra 1. juni 2011 kan danske og internationale passagerer i Københavns Lufthavn opleve det succesfulde brand i DAY’s nye butik på Nytorv i Terminal 3. Butikken er DAY’s første i en lufthavn og henvender sig til både damer og herrer.

Den nye butik er sin indretning kendetegnet ved et lyst og moderne design, hvor virksomhedens karakteristiske sort-hvide kontraster forenes i en afslappet hjemlig atmosfære. I butikkens interiør finder man genstande fra forskellige dele af verden, samlet på rejser gennem mange år.

Butikker i forskellige priskategorier
”Med endnu et stærkt skandinavisk kvalitetsbrand i CPH fortsætter vi vores strategi med at introducere nye butikker i forskellige priskategorier. Den nye DAY butik får en flot placering på Nytorv, hvor en række andre førende skandinaviske brands er repræsenteret,” siger salgs- og marketingdirektør Carsten Nørland, Københavns Lufthavne.

CPH arbejder til stadighed på at forbedre passagerernes oplevelse i lufthavnen og inden for de seneste par år der er åbnet en række nye butikker, der tilgodeser forskellige behov hos passagererne – eksempelvis Pandora, Molo, Pieces, H&M, Pieces, Dixons og Tiger.

Den nye DAY Birger et Mikkelsen på Nytorv åbner 1. juni kl. 07. På åbningsdagen vil der være 50 procent rabat på udvalgte varer, og mellem kl. 12 og 13 vil der blive serveret kølig champagne for at fejre åbningen.