18.09.2017

CPH lancerer mobilt website

Passagerer og pårørende får nye muligheder for at se informationer om eksempelvis ankomster og afgange i Københavns Lufthavn via nyt website, der er skræddersyet til mobiltelefoner og andre små enheder. 

Er flyet forsinket? Hvilke check-in muligheder er der? Er der ventetid ved sikkerhedskontrollen?

Spørgsmålene kan være mange, når man er på vej til lufthavnen for at nå en flyafgang.  Københavns Lufthavn lancerer nu et mobilt website, der er målrettet de passagerer, som går på nettet via deres mobiltelefon eller andre gadgets med små skærme.

Bedre overblik for passagererne
”Mange tusinde mennesker benytter i dag vores almindelige website via mobiltelefon eller lignende. Det er typisk passagerer eller pårørende, der er på vej til lufthavnen og for eksempel vil tjekke, om flyet afgår eller ankommer til tiden. Disse kunder vil vi gerne give bedre muligheder med et website, hvor indholdet og designet er skræddersyet til mobile enheder med små skærmstørrelser,” siger markedsdirektør Janne Moltke-Leth, Københavns Lufthavne.

Se afgange og ankomster
På det mobile website kan man se aktuelle ankomst- og afgangstider, ventetid ved sikkerhedskontrollen, check-in muligheder hos forskellige flyselskaber, tilmelde sig lufthavnens gratis sms-service og læse de seneste nyheder fra Københavns Lufthavn.

Det nye site har adressen m.cph.dk og findes både i en dansk og en engelsk udgave.