Ledende medarbejdere

Lars Jønstrup Dollerup

Finansdirektør. Født 1974

Lars Jønstrup DollerupLars Jønstrup Dollerup er uddannet som statsautoriseret revisor og har været ansat i CPH i mere end 6 år i forskellige ledende stillinger inden for økonomiområdet, senest som økonomichef.

Forud for ansættelsen i CPH arbejdede han i Arthur Andersen, Deloitte og ISS. 

Lars  er gift og har to børn.

Kristian Durhuus

Driftsdirektør (COO), Customer Service & Operations. Født 1968

Kristian DurhuusKristian Durhuus er uddannet Cand.merc. i International Management & Business Economics og har en solid erfaring fra luftfartsbranchen, hvor han har arbejdet hos både Swissair Group og Lufthansa i forskellige direktørstillinger i Schweiz og Tyskland og med ansvar for Skandinavien og Østeuropa. 

Dette omfatter bl.a. et job som Management konsulent i Zürich, adm. direktør for Aero-Chef A/S (GateGourmet) i Billund samt direktør for LSG Lufthansa Service Group i Frankfurt, dernæst adm. direktør i Skandinavien og endelig driftsdirektør i Norden og Østeuropa.

Herefter blev Kristian administrerende direktør for Rentokil Initial i Danmark og administrerende direktør i fem år for først Falck Securitas Sikring og derefter G45 Security Services A/S i Danmark.

Som driftsdirektør i Københavns Lufthavne fra 2011 har Kristian ansvaret for Customer Service & Operations herunder Customer Care (CCA), Trafik (TRA), Bagage (BAG), Security (SEC), Quality Management (QMA), Miljø (MAF), Airport Optimization (OPT), Service Excellence (SEE) og Roskilde Lufthavn (RKE).

Christian Poulsen

Teknisk-direktør (Assets & Technology). Født 1966

Christian PoulsenChristian Poulsen er uddannet akademiingeniør, elektronik/IT-linien fra Ingeniørakademiet på Danmarks Tekniske Universitet i 1988.

Endvidere har Christian en HD i udenrigshandel fra Copenhagen Business School afsluttet i 1992 og en Executive MBA fra Copenhagen Business School fuldført i 2005.

Fra 1988-1992 arbejdede han med industriel software og elektronik i Microconsult senest ansat som afdelingschef. Fra 1992-1997 var Christian ansat i Carl Bro som divisionschef for Carl Bro Informatics A/S, fra 1997-1999 arbejdede han som koncern IT-Direktør i Carl Bro Gruppen A/S og fra 1999-2001 var han Adm. Dir. i Carl Bro IT & Telekommunikation A/S.

I perioden 2001-2005 var Christian CEO i Netman A/S – et Hewlett-Packard ejet softwareselskab der udviklede og eksporterede network management systemer og produkter til internationale teleoperatører. Fra 2005 til 2008 var Christian CEO hos mobilityspecialisten og IT-virksomheden HandStep A/S.

Christian har været ansat som underdirektør i Københavns Lufthavne A/S siden 1. november 2008 med ansvar for IT (IT-Direktør). I april 2011 blev Christian er ansvarlig for Assets & Technology, herunder samtlige af virksomhedens tekniske anlæg, IT Systemer, baneinstallationer og bygninger (Teknisk Direktør).

Peter Krogsgaard

Kommerciel direktør. Født 1969

Peter KrogsgaardPeter Krogsgaard har en MBA Executive fra AVT Business School, som han har suppleret med en uddannelse i Leading Digital Business Transformation fra IMD Business School.

Peter har en stærk baggrund fra både consumer og business-to-business i kraft af at Peter før sin start i Københavns Lufthavne i 2014 har haft en række ledende stillinger i forskellige virksomheder indenfor it- og telekommunikationsområdet, herunder Teliasonera, HI3G, Nokia, Orange og senest som Managing Director Denmark & Norway, and Head of Product Division, Nordic Region hos Fujitsu.

Peter er gift og har to døtre.

Kirstine Bergenholtz

HR-direktør. Født 1969

Kirstine BergenholtzKirstine Bergenholtz er direktør for HR, som rummer både HR Udvikling og intern kommunikation, HR Service og Arbejdsmiljø. Hun er uddannet Cand.merc.jur. fra Copenhagen Business School og har senere taget en Master i Organisationspsykologi fra University of London.

Kirstine begyndte i CPH 1. juni 2017, og hun kommer fra en stilling som Senior Director i DONG Energy A/S. Her har hun været ansat i 6,5 år og har haft ansvaret for HR, Strategi og Quality, Health, Safety & Environment i en af DONG Energy’s forretningsdivisioner. Før det har hun haft HR-ansvaret i Dansk Standard samt været HR og Learning Manager i UNDP.

Kirstine er gift og har to sønner.