Ledende medarbejdere

Fra venstre mod højre: Peter Krogsgaard, Rasmus Lund, Thomas Woldbye, Kirstine Bergenholtz, Peter Goll, Kristian Durhuus (fratrådt), Christian Poulsen

Rasmus Lund - Chief Financial Officer (CFO)

Rasmus Lund er uddannet statsautoriseret revisor og startede karrieren hos Arthur Andersen, der senere blev overtaget af Deloitte.

Han kom til ISS i 2004 som Head of Corporate Reporting, Systems and Controlling og blev i 2007 Regional Finance Director.

I 2008 skiftede Rasmus Lund til Saxo Bank som Finance Director. Her blev han i 2012 udnævnt til Group CFO. 

 

Christian Poulsen - Teknisk-direktør (Assets & Technology). Født 1966

Christian PoulsenChristian Poulsen er uddannet akademiingeniør, elektronik/IT-linien fra Ingeniørakademiet på Danmarks Tekniske Universitet i 1988.

Endvidere har Christian en HD i udenrigshandel fra Copenhagen Business School afsluttet i 1992 og en Executive MBA fra Copenhagen Business School fuldført i 2005.

Fra 1988-1992 arbejdede han med industriel software og elektronik i Microconsult senest ansat som afdelingschef. Fra 1992-1997 var Christian ansat i Carl Bro som divisionschef for Carl Bro Informatics A/S, fra 1997-1999 arbejdede han som koncern IT-Direktør i Carl Bro Gruppen A/S og fra 1999-2001 var han Adm. Dir. i Carl Bro IT & Telekommunikation A/S.

I perioden 2001-2005 var Christian CEO i Netman A/S – et Hewlett-Packard ejet softwareselskab der udviklede og eksporterede network management systemer og produkter til internationale teleoperatører. Fra 2005 til 2008 var Christian CEO hos mobilityspecialisten og IT-virksomheden HandStep A/S.

Christian har været ansat som underdirektør i Københavns Lufthavne A/S siden 1. november 2008 med ansvar for IT (IT-Direktør). I april 2011 blev Christian er ansvarlig for Assets & Technology, herunder samtlige af virksomhedens tekniske anlæg, IT Systemer, baneinstallationer og bygninger (Teknisk Direktør).

Peter Krogsgaard - Kommerciel direktør. Født 1969

Peter Krogsgaard

Peter Krogsgaard har en MBA Executive fra AVT Business School, som han har suppleret med en uddannelse i Leading Digital Business Transformation fra IMD Business School. 

Peter har en stærk baggrund fra både consumer og business-to-business i kraft af at Peter, før sin start i Københavns Lufthavne i 2014, har haft en række ledende stillinger i forskellige virksomheder indenfor it- og telekommunikationsområdet, herunder Teliasonera, HI3G, Nokia, Orange og senest som Managing Director Denmark & Norway, and Head of Product Division, Nordic Region hos Fujitsu. 

 

Peter er gift og har to døtre. 

Kirstine Bergenholtz - HR-direktør. Født 1969

Kirstine Bergenholtz

Kirstine Bergenholtz er direktør for HR, som rummer både HR Udvikling og intern kommunikation, HR Service og Arbejdsmiljø. 

Hun er uddannet Cand.merc.jur. fra Copenhagen Business School og har senere taget en Master i Organisationspsykologi fra University of London. 

Kirstine begyndte i Københavns Lufthavn d. 1. juni 2017, og hun kommer fra en stilling som Senior Director i DONG Energy A/S. Her har hun været ansat i 6,5 år og har haft ansvaret for HR, Strategi & Quality, Health, Safety & Environment i en af DONG Energy’s forretningsdivisioner. 

Før det har hun haft HR-ansvaret i Dansk Standard samt været HR og Learning Manager i UNDP. 

 

Kirstine er gift og har to sønner. 

Peter Goll - Kommunikations direktør/VP for Corporate Responsibility, External Relations and Regulatory Affairs

Peter Goll er Vice President for External Relations og har ansvaret for Københavns Lufthavns eksterne relationer og kommunikation. Derudover har Peter ansvaret for lufthavnens arbejde med corporate responsibility (CR) og det regulatoriske samarbejde med myndigheder og samarbejdspartnere. 

Peter har solid erfaring indenfor kommunikation og virksomheders samfundsansvar. 

Han er BA i statskundskab fra Københavns Universitet og har arbejdet med kommunikation i en række virksomheder og bureauer, ligesom han også har rådgivet toppolitikere og topchefer for ledende danske og internationale virksomheder. 

Før han kom til Københavns Lufthavn, drev han selvstændig virksomhed i regi af GOLL IMPACT, hvor han især rådgav virksomheder om kommunikation og ledelse – og derudover hjalp han med organisationsudvikling, rekruttering og salgsudvikling. 

Han har tidligere været adm. direktør for kommunikationsbureauet Geelmuyden Kiese (2003-2011), ligesom han var Senior Vice President i Falck A/S med ansvaret for blandt andet borgervendte ydelser, kunderelationer og forretningsprojekter (2014-2017). 

 

Peter Goll tiltrådte som VP EXR den 1. november 2018.