Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 

Gratis afbestilling

Når du reserverer parkering online hos CPH, tilbyder vi altid gratis afbestilling. Så hvis dine rejseplaner, af den ene eller anden grund skulle ændre sig, så kan du afbestille din reservation helt frem til afrejsedagen og få refunderet beløbet for din parkering.

I Københavns Lufthavn ønsker vi, at parkering skal være nemt. Og det skal derfor også være så nemt og fleksibelt som muligt for dig som rejsende, at kunne ændre eller refundere din onlinereservation, hvis dine rejseplaner skulle ændre sig - uanset hvad årsagen er.

Hvad indebærer gratis afbestilling?

Gratis afbestilling indebærer, at du kan annullere din onlinereservation helt frem til 2 timer før dit reserverede indkørselstidspunktet (dvs. tidspunktet, hvor du skulle være kørt ind i parkeringshuset), og få refunderet det fulde beløb for din parkering.

Sådan anvender du gratis afbestilling

For at anvende gratis afbestilling skal du gå til Min reservation og annullere din reservation. Du vil inden for få dage få dine penge refunderet til det samme kreditkort, som du benyttede, da du foretog reservationen. 

 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret, og brug af gratis afbestilling berører ikke denne ret – eller andre rettigheder, du har efter lovgivningen. Læs mere om din fortrydelsesret.