Rygning i lufthavnen

Københavns lufthavn er røgfri. Udendørs er det dog tilladt at ryge i en række klart markerede områder: Dels ved de gule rygezoner mellem dørene ind til Terminal 2 og Terminal 3, og dels på den toetagers udendørs terrasse, der er placeret efter sikkerhedstjekket ved Finger B.

Fra 1. februar 2017 er den udendørs rygeterrasse lukket pga. ombygning. Vi henviser til rygekabinerne i gate A18.

Målet for Københavns Lufthavn er, at det store flertal af ikke-rygere skal generes så lidt som muligt.

Samtidig vil vi gerne tilbyde rygefaciliteter efter sikkerhedstjekket. Vi forventer dermed også at kunne reducere behovet for at ryge uden for terminalerne, før man tjekker ind. Udgangen til vores udendørs rygeterrasse ligger ved Le Sommerlier Bar & Bistro og indgangen til Finger B.

E-cigaretter
For rygning af elektroniske cigaretter i Københavns Lufthavn gælder de samme regler som for almindelige cigaretter.
 
Det kan være svært både for medrejsende og for lufthavnens personale at skelne mellem almindelige og elektroniske cigaretter, og vi har valgt denne løsning for at undgå uheldige situationer, hvor passagerer, der benytter sig af elektroniske cigaretter, fejlagtigt bliver beskyldt for at overtræde lufthavnens rygepolitik.

Note: Lufthavnens samarbejdspartnere afgør selv, om der må ryges inden for deres område. Det vil sige i lounges, i Hiltons mødefaciliteter, i biludlejningsområderne og hos rejsebureauerne