Parkering med trailer, campingvogn, autocamper og lign.

I CPH er det muligt at parkere med trailer, campingvogn og andre store køretøjer dog med visse begrænsninger

I Københavns Lufthavn har du mulighed for at parkere med autocamper, trailer eller andre store køretøjer, såfremt der er plads på den pågældende dag.

Vi henviser til vores åbne parkeringsanlæg i P11, P15, P17 og P19, hvor der ikke er højdebegrænsning.

Book på forhånd

Ved parkering af autocampere, busser og/eller anhængere, skal der som minimum bruges to p-pladser i forlængelse af hinanden.

Vi anbefaler derfor, at du på forhånd booker de antal pladser du skal bruge her på cph.dk. Skal du bruge 2 pladser, så laver du to onlinereservationer. Det vil sige, at du skal betale for det antal pladser, du optager. Båsene måler ca. 2,4 x 4,9 meter.

Booking med trailer, anhænger eller campingvogn

Når du booker to pladser, fordi du ankommer med trailer eller lign. som kan afkobles, så vil der altid være to ledige pladser på anlægget. Vi kan dog ikke garantere, at pladserne er i forlængelse eller ved siden af hinanden.

Booking med autocamper, bus og lign.

Selvom du har en onlinereservation kan vi desværre ikke garantere, at  der er to (eller flere) ledige pladser i forlængelse eller ved siden af hinanden. Dette er især vanskeligt i højsæsoner. Hvis der ikke er de nødvendige pladser, når du kommer, så får du selvfølgelig refunderet dine penge. Du skal blot kontakte vores kundeservice, som vil hjælpe dig.

Ved ankomst til anlægget

På afrejsedagen anbefaler vi, at du sætter ekstra tid af til at finde ledige pladser, da det kan være vanskeligt – især i travle perioder som f.eks. sommerferien og efterårsferien osv. I disse perioder finder du typisk de ledige pladser længst væk fra busstoppestedet ude i hjørnerne.

Vigtigt hvis du ankommer med trailer, anhænger eller campingvogn: for at du kan køre ind med trailer, uden at bommen går ned før du er kørt helt igennem, er det vigtigt at du kalder op via hjælpeknappen på automaten. Så hjælper vores parkeringsservice med at holde bommen åben, så den ikke lukker ned i din trailer.

Har du problemer med at finde to (eller flere) ledige pladser ved siden af eller i forlængelse af hinanden, så har du mulighed for at kalde op til vores parkeringsservice, som kan være behjælpelige. Tryk på hjælpeknappen på automaten ved bommen for at komme i kontakt med dem. Bemærk dog at der kan opstå en del ventetid på travle dage før vores parkeringsservice kan komme ud til anlægget og hjælpe dig med at finde en plads.

parkering med trailer, campingvogn eller autocamper