Afhentning af passagerer i Københavns Lufthavn – P Ankomst

Skal du hente en i Københavns Lufthavn, og har du ikke helt styr på, hvilke parkeringshuse, du skal benytte dig af? Prøv P Ankomst lige uden for Terminal 3.

Københavns Lufthavn tilbyder flere muligheder for korttidsparkering til dig, der skal hente passagerer. Det er nem og hurtig parkering, som er gratis de første 15 minutter. Herefter koster det 50 kr. pr. påbegyndt time. Den gratis korttidsparkering på 15 minutter gælder ikke i P6.                                       

Korttidsparkering ved afhentning af passagerer i Københavns Lufthavn

P Ankomst er korttidsparkering (max 2 timer) og ligger på P8s forplads ud for Terminal 3. Her er det oplagt for dig at korttidsparkere, når du skal hente passagerer, da ankomsthallen ligger i Terminal 3. Der er mere end 85 parkeringspladser til rådighed, pladserne er bredere end normalt, og så er der dynamisk pladsvisning, som gør det nemmere for dig at finde en ledig plads.

Det er også muligt at benytte P4 korttidsparkering (i stuen), som ligger overfor Terminal 2. Vær opmærksom på, at der her er en højdebegrænsning på 2,6 m.

Parkeringskort afhentning 

Se alle priser og parkeringsmuligheder

Brug for handicapparkering?

Vi har p-pladser til rejsende med invalideskilt i alle vores p-huse – dog med undtagelse af P15 og P17.

Læs mere om handicapparkering

Parkering til alle behov i Københavns Lufthavn

I Københavns Lufthavn er der parkeringsmuligheder til alle behov. Skal du sætte af eller hente passagerer i Københavns Lufthavn, eller skal du selv af sted på ferie, så har vi en parkeringsplads til dig.

Du kan benytte dig af budget parkering, standard parkering, standard+ parkering, direct parkering, we park you fly, weekendparkeringfirmaparkering og handicapparkering.

Skal du sætte passagerer af i Københavns Lufthavn? Så læs mere om parkering i vores Kiss & Fly område.