CPH profil

Hvad er en CPH profil?

Med CPH Profil får du en personlig konto, som fungerer på tværs af CPH’s forskellige digitale tjenester, f.eks. CPH.dk og i CPH App. De data, som du vælger at give til os, og de data, som CPH opsamler om dig, f.eks. i form af ordrehistorik, sammensættes med data fra de cookies, som CPH bruger. På den måde kan CPH bl.a. gøre vores tilbud til dig mere personlige.

Læs mere

 

Fordele ved at benytte CPH Profil

Når du opretter en CPH Profil, får du følgende fordele:

  • CPH Profil fungerer på tværs af CPH’s forskellige digitale tjenester (CPH.dk og i CPH App), og du skal derfor kun oprette login én gang, hvorefter du nemt kan logge ind i CPH’s andre digitale tjenester, også selvom du ikke har benyttet dem før.

    Du undgår således at skulle afgive de samme oplysninger flere gange. Hvis du f.eks. én gang har oplyst dine kontaktoplysninger, vil den information være tilgængelig også for andre eller nye CPH tjenester, hvor det er relevant at anvende disse oplysninger.

  • CPH Profil giver dig mulighed for at oprette profiler i forbindelse med din konto, hvor du kan angive dine præferencer og ønsker til markedsføring mv. På den måde kan du selv sørge for, at den markedsføring, du modtager, også er den markedsføring, som er mest relevant for dig.

  • Du får 20 % rabat på udvalgte P-anlæg i Københavns Lufthavn, når du booker din parkering online.

Du kan få nyheder, konkurrencer og tilbud på mail

Få relevante nyheder, konkurrencer, tilbud og rabatter på e-mail. Vi sender dig nyt om flyrejser, parkering og oplevelser i lufthavnens butikker og restauranter.

Rabatter, konkurrencer og rabat på parkering

Tilmeld dig lufthavnens nyhedsbrev og få masser af relevant information om vores butikker og samarbejdspartnere. Vi sender 1-2 mails om ugen med gode tilbud og rabatter, konkurrencer og praktisk info, for dig, der godt kan lide at rejse.  Når du er tilmeldt mailen, får du også 20% rabat på parkering i udvalgte parkeringsanlæg.