Åbningstider

mandag: Lukket tirsdag: Lukket onsdag: Lukket torsdag: Lukket fredag: Lukket lørdag: Lukket søndag: Lukket
Elektronik, gadgets & accessories

Bang & Olufsen

Find inspiration til den perfekte lydoplevelse på ferien og til hverdagen hos Bang & Olufsen i Københavns Lufthavn.

Bang & Olufsen er et eksklusivt, globalt livsstilsbrand, som blev grundlagt i 1925 i Struer af Peter Bang og Svend Olufsen, hvis passion og vision fortsat udgør virksomhedens fundament.

Igennem hele sin historie har Bang & Olufsen insisteret på at skabe innovative produkter, der sætter nye standarder for lyd og design. Den dag i dag er Bang & Olufsens produkter stadig karakteriseret ved den unikke kombination af fantastisk lyd, tidløst design og enestående håndværk.

Er du vild med teknologi, og vil du ikke gå på kompromis med lyd og design hverken på din ferie eller i hverdagen, så brug ventetiden inden afrejse hos Bang & Olufsen i Københavns Lufthavn.

Har du glemt hovedtelefonerne derhjemme, eller drømmer du om at fylde hjem eller hotelværelse med lækker musik, så kan personalet i Bang & Olufsen vejlede dig i deres store udvalg af hovedtelefoner og bærbare højttalere.

Med Bang & Olufsen stilsikre design og lyd af højeste kvalitet, kan du sikre dig god lyd over alt uden at gå på kompromis med hverken design eller kvalitet.