Konkurrencebetingelser

Udbyder

Denne konkurrence udbydes af Københavns Lufthavne A/S, Lufthavnsboulevarden 6, 2770 Kastrup, CVR-nr. 14 70 72 04, tlf. 32 31 32 31, kundeservice@cph.dk ("CPH").

Generelt

CPH forbeholder sig retten til at ændre konkurrencebetingelserne uden forudgående varsel eller meddelelse, og til at suspendere, tilbagetrække eller aflyse konkurrencen, hvor der er saglige grunde hertil. Derudover kan CPH på ethvert tidspunkt ekskludere deltagere, som ikke overholder regler, vilkår og betingelser for konkurrencen. Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Københavns Lufthavne A/S sig retten til at udelukke deltagere fra konkurrencen.

Deltageren anerkender, at beslutninger truffet af CPH er endelige og bindende.

I tilfælde af, at der i forbindelse med Konkurrencen skal besvares spørgsmål mv. vil kun korrekte besvarelser af spørgsmål mv. komme i betragtning til lodtrækningen.

Konkurrencen er ikke købsbetinget.

Hvad kan du vinde?

Præmien består af et eller flere gavekort til en samlet værdi a 5.000 kr. til udvalgte butikker i Lufthavnen – dog maks. 3 forskellige butikker pr. vinder. Der er mulighed for at vælge mellem flere butikker, og dette afstemmes mellem vinderen og Københavns Lufthavn, når vinderen er fundet.

Der kan vælges mellem følgende butikker i Lufthavnen:

 

-                     Apair

-                     Beck Søndergaard

-                     BOSS Store

-                     Burberry

-                     BY MALENE BIRGER

-                     CHANGE Lingerie

-                     DAY Birger et Mikkelsen

-                     ECCO

-                     Gucci

-                     Hennes & Mauritz

-                     Illums Bolighus Smykker

-                     JD Sports

-                     Marc Jacobs

-                     Marimekko

-                     Normann Copenhagen

-                     NOA NOA

-                     Saint Tropez

-                     SAND

-                     Tiger of Sweden

-                     Victorias Secret

-                     Wunderwear

 

Præmien kan ikke byttes til kontanter.

Ved gavekort/varer tilknyttet specifikke butikker, gælder desuden butikkens retningslinjer. 

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage i konkurrencen, under forudsætning af, at retningslinjerne for brugen af Facebook og Instagram overholdes, Dog skal man være fyldt 18 år.  

Ansatte hos Københavns Lufthavne A/S, Marvelous samt medlemmer af deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen.

Du kan deltage i konkurrencen én gang pr. Facebook-profil.

Hvornår kan du deltage?

Perioden for deltagelse i konkurrencen fremgår af konkurrenceopslaget på Facebook.

Hvordan kan du deltage?

  • Spørgsmålet i Facebook- eller Instagram-opslaget besvares i kommentarfunktionen, der er direkte tilknyttet opslaget. Husk at skrive hashtagget #cphtravelstyle i kommentaren også.
  • Vi kontakter vinderen i kommentartråden, når konkurrencen er slut og vinderen er fundet. Her vil vinderen blive bedt om at kontakte Københavns Lufthavn med kontaktoplysninger, så præmien kan aftales yderligere og sendes af sted
  • Husk, at der er en svarfrist på 5 hverdage efter, at man er blevet kontaktet i kommentartråden. Hvis vinderen ikke har henvendt sig til Københavns Lufthavn inden for 5 hverdage, frafalder præmien, og en ny vinder trækkes.
  • Alle kan deltage under forudsætning af, at retningslinjerne for brugen af Facebook og Instagram overholdes. 

Hvis du vinder

Dato for, hvornår vinderen udtrækkes, fremgår af opslaget. Vinderen vil blive valgt af et panel nedsat af Københavns Lufthavne A/S. Dette panel alene afgør, hvem der vinder konkurrencen, og konkurrencen lukker for deltagelse kl. 14 på vindertrækningsdagen. Alle kommentarer tilknyttet konkurrence-opslaget tages i betragtning, såfremt de har hashtag #CPHtravelstyle.

Vinderen vil derefter få besked direkte i kommentartråden med yderligere information.

Hvis en vinder ikke svarer på vores henvendelse indenfor 5 hverdage, anses vinderen for at have afstået for at modtage præmien, og en anden vinder vil blive udtrukket.

 Der trækkes 1 vinder pr. konkurrence i de i alt 4 konkurrencer i konkurrenceperioden, på tværs af alle officielle kanaler, konkurrencerne hver især promoveres på – dvs. 1 vinder pr. konkurrence på tværs af konkurrenceopslag på Copenhagen Airport (CPH)’s Facebook-side, @copenhagenairport’s officielle Instagram-kanal og Pernille Teisbæks officielle mediekanaler. Hvis øvrige medier og samarbejdspartnere deler konkurrenceopslag fra disse kanaler, tages kun kommentarer på originalopslaget i betragtning

Skatter og afgifter af præmien betales af CPH. Præmier kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Kan en præmie ikke uddeles på grund af omstændigheder, som er uden for CPH kontrol, vil en anden præmie med samme værdi blive tildelt.

Københavns Lufthavne A/S påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar m.m.

En præmie vil ikke blive udleveret til en vinder i fald, at personen i besiddelse af præmien vil overtræde lovgivningen.

Personoplysninger

CPH indsamler og behandler personoplysninger i forbindelse med administrationen af deltagelse i konkurrencen. Derudover anvender CPH personoplysninger til at sende markedsføring mv., hvis du har givet samtykke hertil. Dine personoplysninger vil ikke blive videregivet, og du har ret til indsigt i de indsamlede oplysninger samt ret til at gøre indsigelse over for behandlingen af oplysningerne. Du har ligeledes krav på at få urigtige oplysninger rettet eller slettet. Læs mere i CPHs politik for Beskyttelse af persondata: http://www.cph.dk/beskyttelse-af-persondata/.

 

Lovvalg og værneting

Konkurrencen er underlagt dansk ret og eventuelle tvister skal indbringes for Danmarks domstole.

Hvem arrangerer konkurrencen?

Konkurrencen arrangeres af Københavns Lufthavne A/S, Lufthavnsboulevarden 6, 2770 Kastrup, Tlf. 32 31 32 31. Ansatte hos Københavns Lufthavne, IUM, MARVELOUS og Hjaltelin Stahl har ikke mulighed for at vinde præmier i konkurrencen.

Arrangøren reserverer sig retten til under rimelige omstændigheder at aflyse denne konkurrence på et hvilket som helst tidspunkt uden derved at pådrage sig nogen form for ansvar. Nærværende regler kan til enhver tid ændres uden forudgående varsel. Meddelelse om eventuelle ændringer vil blive annonceret på Københavns Lufthavns officielle Facebook-side.

Denne konkurrence er på ingen måde sponsoreret af, støttet, administreret af eller associeret med Facebook. Facebook har intet ansvar for elementer i denne konkurrence.