Babymad, puslepladser og ammerum

Der er specielle regler for at medbringe babymad på din rejse. Læs også om vores ammerum og puslepladser, eller hvor det er muligt at købe med til at tage med i flyet.

Rejs med børn i lufthavnen

Se guiden her


Babymad

I nogle lufthavne kan man opleve, at babymad vil blive taget ud til yderligere stikprøvekontrol.

Man kan sagtens medbringe modermælkserstatningspulver, frugtmos, færdigblandet modermælkserstatning og dertilhørende vand o.lign i håndbagagen, da babymad er undtaget fra de ellers gældende væskeregler. Du skal blot overfor sikkerhedspersonalet kunne sandsynliggøre behovet og babymadens ægthed ved eksempelvis at smage på det.

Beholderne fremvises særskilt i forbindelse med passage af sikkerhedskontrollen og mængdemæssigt accepteres hvad er rimeligt for rejsens længde.

Pusle- og ammerum

Der findes puslebord rundt omkring i lufthavnen i forbindelse med de fleste af lufthavnens toiletter. Ammerum findes i vores babylounge.

Babylounge har to ammerum, mikroovn til at varme mælken og puslefaciliteter med rindende vand – babyloungen finder du efter Sikkerhedskontrollen i forbindelse med toiletterne under O’Learys og MASH (mellem finger A og B). Her er adgang via såvel trapper som elevatorer, så du let kan have klapvogn eller trolley med.

Du kan finde puslebord på mange af lufthavnens toiletter. Se efter symbolerne på vores kort eller på skiltene i lufthavnen.Tag mad med ombord

Nogle spisesteder har et særligt ”Food to fly”-logo. Her kan du købe mad, der er perfekt at tage med på flyet. Men der er også masser af andre muligheder. Køb pølsehorn hos 7-Eleven, sandwiches hos f.eks. Retreat, Pret A Manger, Lagkagehuset, 7-Eleven, eller smørrebrød fra Aamanns. Se alle spisesteder