Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 

Assistancecenter

Centralt i lufthavnen ligger assistancecentret, der er hjertet i lufthavnens handicapordning.

I assistancecentret samles og koordineres blandt andet alle forhåndsreservationer foretaget af rejsende med reduceret mobilitet. Assistancecentret fungerer samtidig som opholdsrum for passagerer, der er i transit, eller afventer assistance.

Udformet i dialog med Danske Handicaporganisationer og Statens Byggeforskningsinstitut

Indretningen i assistancecentret er udarbejdet i tæt dialog med Danske Handicaporganisationer og Statens Byggeforskningsinstitut, der er kommet med gode råd til, hvordan faciliteterne opfylder de rejsendes behov bedst muligt.

Toiletfaciliteter

Toilettet i assistancecenteret er ni kvadratmeter med en dørbredde på 1,10 meter. På toilettet er der, udover toilet og håndvask en bruser og en siddebriks.

Assistancecentret er i alt 190 kvadratmeter med indgang fra lufthavnens transfercenter, lige efter man er gået igennem sikkerhedskontrollen. Selve opholdsområdet for de rejsende med et handicap er i alt 85 kvadratmeter.

Placering i lufthavnen