En afslappende oase til ro til fordybelse

Hos Clarion Hotel Copenhagen Airport får du førsteklasses faciliteter kun et stenkast fra Københavns Lufthavn. 

I hotellets restaurant og bar får du tilbudt den ultimative spiseoplevelse. Er du mere til afslapning, fordybelse og reflektion, kan du hoppe en tur i Ni'mat Spa en opvarmet saltvandspool, et aromadampbad og seks behandlingsrum. Efterlad al stress ved døren og lad verden forsvinde i et par timer.

 

Placering:
Clarion Hotel er beliggende få skridt fra Københavns Lufthavn, Terminal 3 og mindre end 15 minutter med metroen ind til Københavns centrum og alle byens attraktioner.

Hotellet ligger så tæt på Københavns Lufthavn, at du faktisk har udsigt til både fly og landingsbaner. Men du vil ikke høre en lyd takket være de tætte trelagsvinduer.

Ni'mat Spa & Wellness

Hos Ni'mat Spa finder du en opvarmet saltvandspool, et dampbad og 6 behandlingsrum. Slap af i det atmosfæriske loungeområde før og efter behandling, hvor du også kan nyde mad og vin.

Ni'mat Spa ligger i Clarion Hotel Copenhagen Airport, kun 2 minutters gang fra Københavns Lufthavn. 

Book tid hos Ni'mat Spa

Møder og konferencer

På Clarion Hotel er et møde for 2 personer lige så vigtigt som et møde med 1500 deltagere.


Clarion Hotel Copenhagen Airport tilbyder førsteklasses mødefaciliteter med 29 mødelokaler og et stort ballroom med plads til op til 500 personer. 14 af lokalerne ligger direkte i Terminal 3 og er ideelle for det effektive møde. Du finder Clarion Meetings på 4 sal i ankomsthallen.

Clarion Hotel Fitness Center

Nyd Clarion Hotel Fitness Center både inden eller efter en tur i spaen hos Ni'mat Spa.

Clarion ønsker, at du som gæst har mulighed for at opretholde de daglige rutiner, når du rejser, og derfor holder fitnesscenteret 24 åbent timer i døgnet. 

Small talk can lead to big business