Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 

Medicin i bagagen

Vi anbefaler altid, at livsnødvendig medicin medbringes i håndbagagen.

Hvis der er tale om medicin i form af piller, er der som hovedregel ingen problemer i forhold til vores sikkerhedskontrol.

Er der derimod tale om flydende medicin, anbefaler vi, at du kontakter din læge og får et rejsebrev, som på dansk og engelsk beskriver medicinen.

Pillepas

Hvis du medbringer medicin, der indeholder euforiserende stoffer eller stoffer, der påvirker centralnervesystemet, skal du i Schengen-lande desuden være i besiddelse af et pillepas. Passet dokumenterer, at medicinen er til eget brug som led i en medicinsk behandling.

Pillepasset udstedes på apoteket, som også kan vejlede om, hvilke typer medicin der kræver pillepas. Du kan også bestille et pillepas over internettet på borger.dk eller på apotekets hjemmeside:

https://www.apoteket.dk/pillepas

Hvis du ønsker et pillepas, skal du have en recept fra lægen - også selvom det drejer sig om medicin, der normalt ikke kræver recept.

Gyldigheden for pillepasset er højst 30 dage. Skal du være væk længere end 30 dage, skal du kontakte nærmeste ambassade for det land, du rejser til, for at få oplyst, hvordan du skal forholde dig.

Yderligere spørgsmål om medicin på rejsen

Har du spørgsmål omkring medicin til rejsen så besøg Apoteket i Terminal 2 før security. Her kan du også få din receptpligtige medicin. 

Find Apoteket