Parkering med Odd size bagage

Foretrækker du at komme i bil til lufthavnen med din odd size bagage? Læs mere om hvordan du nemt kan parkere din bil med særlig stor bagage med We Park You Fly.

Nem parkering med odd size bagage

Der kan være mange årsager til, at du skal rejse med særlig stor bagage. Men uanset om det er fordi du skal have ski og snowboard med på skiferie, golfudstyr med til Alicante eller barnevogn med til storbyferien i New York, så har vi gjort det ekstra nemt for dig at komme i bil til Københavns Lufthavn med den store odd size bagage.

Parkering med odd size bagage – så nemt er det

Benyt vores odd size-venlige parkering i lufthavnen i form af We Park You Fly. I ankommer til lufthavnen, og vi parkerer bilen for jer. Nemmere bliver det ikke.

I slipper for at lede efter en parkeringsplads, hvor der er plads til at få din odd size bagage ud af bilen, samtidig med at du hurtigt kan komme afsted på din rejse.

Book parkering med odd size bagage

  1. Book parkering online – vælg We Park You Fly
  2. Aflever bilen i p-huset P6 niveau-2
  3. Tag elevatoren direkte op til Terminal 2 og 3 og check ind

Hvorfor skal jeg vælge We Park You Fly, når jeg har odd size bagage?

Der er mange grunde til, at du skal vælge We Park You Fly.

  1. Du kan pakke bilen hjemmefra med dine kufferter og odd size bagage
  2. Du skal ikke afsætte tid af til at finde en parkeringsplads – det sørger vi for
  3. Du skal aflevere din bil i p-huset P6, som ligger lige under Terminalerne
  4. Fyld en bagagevogn med dine kufferter og odd size bagage og tag elevatoren direkte fra We Park You Fly-området og op i Terminal 3. Herfra er der under 5 minutters gang til Terminal 2 
  5. Når du kommer hjem fra din rejse, kan du hente din bil i P6.

Hvad koster We Park You Fly?

Book We Park You Fly online eller benyt vores drive-in service.

Pris

Online pris

899 kr. / uge (5-8 dage)

Drive-in pris

1.475 kr. / uge (5-8 dage)

Andre parkeringsmuligheder i lufthavnen

Parkering i lufthavnen skal være nemt – også med odd size bagage. Så hvis du kun skal rejse i 3 dage eller foretrækker selv at parkere bilen, så anbefaler vi en af vores andre parkeringsmuligheder. 

Du kan fx vælge vores Standard-parkering, som er en af de billigste parkeringer i gåafstand til terminalerne med priser fra 1.100 kr. for en uge. Vil du helt tæt på terminalerne, så kan du benytte vores Direct-parkering, som koster fra 1.600 kr. for en uge.

Uanset hvilken løsning, I vælger, når I skal vælge parkering i lufthavnen, anbefaler vi, at I booker hjemmefra, så I er sikret en plads.

Se alle parkeringsmulighederne her.