02.05.2023

SAS genåbner direkte rute til Bangkok

Thailand har gjort comeback efter coronaen som et af danskerne absolut mest populære rejsemål i vintersæsonen. Snart får rejsende fra Københavns Lufthavn endnu flere muligheder for at flyve direkte til Thailand, når SAS fra oktober vil flyve til Bangkok tre gange om ugen. 

 

Direkte natflyvning fra den danske vinter til varmen i Bangkok – uden stop. Det får danskerne og sydsvenskerne snart endnu bedre mulighed for, når SAS den 30. oktober genåbner selskabets direkte rute efter ni års fravær.

 

”SAS-ruten til Bangkok var en af de historiske ruter fra Københavns Lufthavn, så det er en virkelig god nyhed, SAS er tilbage. Samtidig kan vi se, at der er stor efterspørgsel blandt de rejsende for flere direkte ruter til Thailand,” siger Morten Mortensen, chef for ruteudvikling i Københavns Lufthavn.

 

I årets første fire måneder har omkring 107.000 rejst på de direkte ruter til og fra Thailand med Thai Airways, Tui og Sunclass. Det nærmer sig niveauet fra før Coronaen, hvor der samlet rejste omkring 330.000 til og fra Thailand på de direkte ruter i 2019.

 

Flyv om natten
SAS vil flyve til Bangkok mandag, onsdag og fredag klokken 23.30 med ankomst i Bangkok den efterfølgende dag kl. 17.05 lokal tid.

 

Returflyvningerne bliver tirsdag, torsdag og lørdag med afgang fra Bangkok Suvarnabhumi Airport klokken 23.45 og ankomst i CPH næste morgen klokken 06.35.

 

Det bliver med selskabets Airbus A350-900 med 300 sæder, der opdeles i klasserne SAS Business, SAS Plus og SAS Go.