15.03.2023

SAS flyver igen til Tokyo

Snart er der igen direkte fly mellem København og Tokyo. Efter mere end et års pause er SAS klar til at genoptage ruten til den japanske hovedstad. Det sker til april og fra juni vil der være tre ugentlige afgange fra København. 

Nu bliver det igen muligt at komme med direkte fly fra Danmark til Japan. SAS genoptager sin rute mellem København og Tokyo, så du er der direkte adgang til en af verdens mest spændende storbyer og store oplevelser i et land med fantastisk natur, kultur og historie.

 

”Det er en rigtig god nyhed, at SAS vælger at genåbne ruten til Tokyo. Jeg er sikker på, det vil glæde mange passagerer – både turister for forretningsfolk. Vi er meget tilfredse med, at trafikken til Asien er på vej tilbage. Det er vigtigt for os som Nordeuropæisk trafikknudepunkt, at vi har direkte ruter ud i hele verden”, siger Morten Mortensen, der er chef for ruteudvikling i Københavns Lufthavn.

 

SAS har ikke fløjet på ruten mellem København og Tokyo siden Ruslands invasion af Ukraine, men fra og med juni genoptager SAS trafikken til Tokyo med tre ugentlige afgange. Allerede til april vil SAS dog sende flere fly til Tokyo for at imødekomme den store efterspørgsel – særligt i forbindelse med påsken.

 

Ruten mellem København og Tokyo bliver fløjet af en Airbus A350 med plads til 300 passagerer.