27.03.2023

GANNI rykker ind i Københavns Lufthavn

Nu åbner GANNI for første gang en butik i Københavns lufthavn. GANNI slår dørene op for internationale og danske passagerer med en serie limited items, GANNIs egne cityguides til udvalgte destinationer samt playlister til rejsen. 

Nu er det muligt at shoppe tøj og accessories fra den danske modesucces GANNI i Københavns Lufthavn. GANNI har slået dørene op for en butik, der fremover giver danske og internationale passagerer mulighed for at shoppe ansvarlig, dansk mode inden take off.

 

GANNI, skabt af Ditte og Nicolaj Reffstrup, er et af de originale It-brands, hvor deres hashtag #gannigirls, er benyttet mere end 96.000 gange på verdensplan. Brandet har en scandi 2.0-æstetik, fuld af personlighed, diversitet og kontrast, og hos Københavns Lufthavn ser man frem til at byde de op mod 40.000 daglig rejsende på en ny shoppingoplevelse i GANNI’s univers.

 

”Vi er superglade for få GANNI med indenfor i lufthavnens shoppingcenter. GANNI er et at de mest anerkendte danske modebrands, og i lufthavnen er vi altid optagede af at give plads til brands, der inspirerer og reflekterer den verden, vi lever i. Særligt samspillet mellem store danske brands, som allerede har en global tilstedeværelse som GANNI, og upcoming danske modebrands, er med til at skabe den helt unikke oplevelse og stemning i lufthavnen”, siger Michael Clausen, direktør for shoppingcentret i Københavns Lufthavn.

 

Mode med mere på rejsen
Åbningen af GANNI-univers markeres med en serie af limited items, der udelukkende sælges i Københavns Lufthavn. Derudover kan man erhverve sig omtalte GANNI-guides – speciallavet til udvalgte storbyer som Paris, og London og sidst, en playliste til flyturen af GANNI’s kreative direktør Ditte Reffstrup [LT2] der nemt kan downloades via en QR-kode i butikken. Ligeledes får rejsende fra ind- og udland mulighed for at shoppe brandets sortiment af overdele, jeans, kjoler og accessories fra velkendte og nye kollektioner.

 

“Siden dag et har vi insistereret på at skabe et internationalt brand med København som sit udgangspunkt. På mange måder føles lufthavnen som en metafor for den internationale rejse vi har været på siden vi startede GANNI tilbage i 2009. Det er så fantastisk at få lov til at åbne en ny butik i Danmark; vores community her er så stærkt. Vi havde aldrig opnået alt vi har, uden den støtte vi har fået hjemmefra,” siger Ditte Reffstrup, Creative Director, GANNI.

 

Som certificeret B Corp fokuserer GANNI på at træffe ansvarlige valg hver dag for at gøre mest muligt for planet og samfund.

 

Butikken ligger efter sikkerhedskontrollen ved Gate B og slår dørene op fredag den 24. marts. Åbningstider er mandag til søndag kl. 06-22.