13.05.2022

Highsnobiety åbner sin første permanente butik i Københavns Lufthavn

Highsnobiety har åbnet sin første permanente butik, GATEZERO, i Københavns Lufthavn. Det globale multimedie-brand Highsnobiety er ledende indenfor mode, design, livsstil og kultur og er nu klar med udrulningen af butikken GATEZERO i samarbejde med Gebr. Heinemann. 

 

 

Side om side med Københavns Lufthavns øvrige luksusbrands som Burberry og Gucci åbner nu en helt ny multibrand butik, der særligt er målrettet den unge luksusforbrugers behov og forventninger.

 

I samarbejde med Gebr. Heinemann har Highsnobiety udviklet et nytænkende luksuskoncept under navnet GATEZERO, som i første omgang introduceres til passagererne i Københavns Lufthavn. Og det er ikke helt tilfældigt, at København er valgt som første destination, fortæller Simon Weisskopf, Co-MD for GATEZERO og VP for Business Development hos Highsnobiety:

 

- Med Highsnobiety GATEZERO tror vi på at kunne tale direkte til de unge og modebevidste forbrugere, som netop København er kendt for at have. Gennem vores digitale kanaler og innovative butik ønsker vi desuden at skabe en banebrydende detailoplevelse, som kan konkurrere med verdens førende multi-brand butikker.

 

Ung luksusmode i samarbejde med Gebr. Heinemann

Highsnobiety, som er kendt for sin sans for ung luksusmode, har omhyggeligt udvalgt en række af sine yndlingsmærker og produkter til butikken i Københavns Lufthavn. GATEZERO kommer således til at tilbyde et nøje udvalgt mix af internationale luksusmærker som Acne Studios, Balenciaga, Bottega Veneta, Comme des Garçons, J.W. Anderson, Gucci og Maison Margiela blandt mange andre. Derudover kommer der også til at være en række limited Highsnobiety-produkter, som kun kan købes i den nye butik i Københavns Lufthavn. Priserne i GATEZERO vil variere fra 200 – 8000 kr.

 

 

 

 

Åbningen af den nye multibrand-butik glæder Michael Clausen, Senior Director Airport Sales & Negotiations:

 

- På et tidspunkt, hvor den yngre generation hurtigt er ved at blive den største andel af rejsende i Københavns Lufthavn, er vi meget bevidste om at kunne tilbyde butikker, der taler direkte til den unge forbruger. Med Highsnobiety GATEZERO får vi nu en unik og innovativ multibrand-butik med brands, som netop taler direkte til de unge rejsende. Han fortsætter:

 

- Vi er stolte af, at Highsnobiety og Gebr. Heinemann har valgt lige netop Københavns Lufthavn og vi glæder os til at invitere passagererne indenfor i denne innovative butik, som skubber lidt til grænserne for, hvad vi normalt ser i en lufthavn.

 

Highsnobiety debuterede med en pop-up butik under konceptet GATEZERO i november 2021 i Zürich lufthavn. Efter succesen med Zürich-butikken gik Highsnobiety sammen med tyske Gebr. Heinemann, som er en af verdens mest erfarne virksomheder inden for travel retail og i øvrigt har et godt og længerevarende samarbejde med Københavns Lufthavn. Formålet med partnerskabet har været at skalere pop-up butikken til et mere internationalt format, som nu starter med den første permanente butik i Københavns Lufthavn, hvor netop Gebr. Heinemann er vant til at operere i med driften af alle lufthavnens seks TAX FREE-butikker.

 

GATEZERO er åbnet i Københavns Lufthavn fredag d. 13. maj 2022. De næste tre globale butikker forventes at åbne i løbet af 2022.

 

 

 

 

Om Highsnobiety

Highsnobiety er et brand dedikeret til en ny generation af kulturelle og modebevidste forbrugere. Mission er at dele det bedste, vores kultur har at tilbyde, forbinde mennesker gennem kærligheden til mode og design og forstærke et fællesskab af nye skabere. Highsnobiety blev grundlagt i 2005 af CEO David Fischer og er en global virksomhed med hovedkontor i Berlin og kontorer i New York, Los Angeles, London, Hong Kong, Sydney, Tokyo og Milano. Highsnobiety er et digitalt medie- og konsulentfirma i krydsfeltet mellem kultur, stil, kunst, design og teknologi.

 

For mere information, kontakt venligst

highsnobiety@prconsulting.net

eller

annesofie@help-pr.dk