Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
11.03.2022

Så falder mundbindene i de danske lufthavne

Fra mandag den 14. marts bliver det nemmere at rejse igennem de danske lufthavne. Kravet om mundbind fjernes. Der skal dog indtil videre fortsat bæres mundbind hos flere flyselskaber og i en række europæiske lufthavne. 

 

Coronasmitten er på tilbagetog i Danmark og kravet om mundbindet er fjernet stort set alle steder. Da flere flyselskaber og lufthavne i Europa også er i gang er i gang med at udfase brugen af mundbind, har de danske lufthavne besluttet at følge trop.

 

Derfor ophører kravet om mundbind i alle danske lufthavne mandag den 14. marts. Det samme er for nylig sket i f.eks. Sverige og Norge.

 

Fjernelsen af kravet vil især gøre rejsen nemmere for de passagerer, der flyver indenrigs i Danmark og mellem de skandinaviske lande, der slipper for mundbindet på hele rejsen. Dertil kommer, at det bliver nemmere at aflevere og hente familie og venner i lufthavnen.

 

Det er dog vigtigt at huske, at der på flere flyrejser ud i Europa og til resten af verden indtil videre fortsat er krav om mundbind. Så tjek med dit flyselskab, hvad der gælder på rejsen.