Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
08.02.2022

Ny pressechef i Københavns Lufthavn

Lise Agerley Kürstein bliver ny pressechef for Københavns Lufthavne A/S (CPH). Det er en erfaren kommunikationsperson, der den 1. marts tiltræder som pressechef for Københavns Lufthavn. Hun tager over efter fungerende pressechef Lars Lemche, der fortsætter i lufthavnen som senior presserådgiver. 

 

”CPH er en af landets mest spændende virksomheder. Lufthavnen er med til at skabe rejsemuligheder og oplevelser for millioner af mennesker, og er afgørende for Danmarks tilgængelighed til verden,” siger Lise Agerley Kürstein.

 

Den kommende pressechef er 53 år, og har en lang kommunikationskarriere bag sig. Hun har blandt andet været kommunikationsdirektør for Alka Forsikring i knap 8 år, og har de seneste 3 år drevet PR bureauet Agerley Public Relation, som hun nu lukker til fordel for stillingen som pressechef.

 

”Jeg glæder mig meget til at være en del af rejsen mod fremtidens bæredygtige lufthavn, og bidrage til at kommunikere om CPH’s mange aktuelle og vigtige initiativer,” siger hun.

 

Kommunikationsdirektør Jan Juul Christensen ser frem til at få Lise Agerley Kürstein med ombord.

 

”Efter den værste krise i luftfartens historie er CPH på vej tilbage. Med Lises store erfaring og stærke faglighed får vi styrket pressearbejdet yderligere under genopbygningen og udviklingen af Københavns Lufthavn,” siger Jan Juul Christensen.