07.11.2022

Ny rute mellem København og Nice

Britiske easyJet satser på Københavns Lufthavn og åbner en direkte rute mellem København og Nice. Med to ugentlige afgange bliver det fra næste år endnu nemmere at komme fra CPH til en af danskernes favoritdestinationer i Sydfrankrig. 

 

Med sin placering på den franske riviera er Nice et af de mest populære rejsemål i Sydfrankrig. En elegant storby ved Middelhavet med gode restauranter, hyggelige caféer, masser af kulturoplevelser og spændende butikker. Nice er desuden et godt udgangspunkt for aktiviteter og oplevelser i hele Sydfrankrig.

 

Til foråret er der endnu flere muligheder for at komme fra København til Nice, når easyJet til marts åbner sin direkte rute med to ugentlige afgange.

 

”Det er en rigtig god nyhed, at easyJet, som er vores gode samarbejdspartner gennem mange år, satser på Københavns Lufthavn og endnu engang udvider sit rutenetværk ud af CPH. Jeg er sikker på, det kommer til at glæde de mange passagerer – men også gavne erhvervsliv og turisme i Danmark, der får glæde af flere rejsende fra Frankrig”, siger Morten Mortensen, der er chef for ruteudvikling i Københavns Lufthavn.

 

Nice er en populær destination, og flere end 200.000 passagerer er rejst mellem København og Nice i løbet af i år. Både Norwegian og SAS flyver på ruten i dag, så når easyJet begynder at flyve direkte mellem København og Nice, vil der være tre flyselskaber, der betjener ruten. easyJet får to ugentlige afgange og sætter en Airbus A320 med plads til 186 passagerer ind på ruten.

 

Britiske easyJet er et af verdens største flyselskaber med en flåde på flere end 320 fly. easyJet flyver på knap 1.000 forskellige ruter og dækker 153 lufthavne i 35 lande. Med ruten til Nice har selskabet 15 ruter ud af CPH til lufthavne i syv forskellige lande.